Meditaţii gratuite la matematică

Meditaţii gratuite la matematică
20 octombrie 2016 Printează articolul

Facultatea de Inginerie din cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS) organizează şi anul acesta meditaţii gratuite pentru elevi. Este vorba despre elevii de clasele a XI-a și a XII-a care doresc să se pregătească suplimentar la matematică pentru sesiunea de Bacalureat și admitere la facultate 2017. Cursurile, care se suţin gratuit şi sunt oferite de profesori ai Facultății de Inginerie,
vor începe în 22 octombrie 2016 și se vor încheia în 27 mai 2017. În acest interval sunt programate 20 de ședințe a câte trei ore, sâmbăta, în intervalul orar 9:00-12:00, în aula IE 101 a Facultății de Inginerie.
Informaţii suplimentare se pot obține la adresa http://csac.ulbsibiu.ro/informatii_admitere.php și http://inginerie.ulbsibiu.ro/admitere sau la secretariatul Departmentului Calculatoare și Inginerie Electrică – tel. 0269.21.60.62 interior 461.
În semestrul al II-lea se va organiza și pregătire pentru bacalaureat la informatică. Pregătirea se va face cu Șeful de lucrări. dr. ing. Pitic Antoniu, după un orar care va fi afișat din timp pe site-ul Departamentului de Calculatoare și Inginerie Electrică: http://csac.ulbsibiu.ro/ și pe cel al Facultății de Inginerie: http://inginerie.ulbsibiu.ro/admitere/.
Programul complet al pregătirilor poate fi consultat pe site-ul http://www.ulbsibiu.ro/ro/stiri/news.php?news_id=2751

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu