800 de locuri de muncă în agricultură, în Spania

800 de locuri de muncă în agricultură, în Spania
21 august 2016 Printează articolul

Angajatorii din Spaţiul Economic European, (Uniunea Europeană, plus Islanda, Liechtenstein si Norvegia) oferă, prin intermediul reţelei EURES, 1.452
de locuri de muncă. Cele mai multe posturi, potrivit site-ului Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (www.anofm.ro) sunt oferite de angajatorii din Spania, după care urmează cei din Germania, Marea Britanie, Italia etc.

Posturile vacante

Cele 1.452 de locuri de muncă vacante în UE sunt disponibile în următoarele ţări:
• Spania – 801 locuri de muncă: 800 de locuri pentru muncitor necalificat în agricultură, 1 loc pentru maseur.
• Germania – 252 de locuri de muncă: 22 de locuri pentru asistent medical, 20 de locuri pentru electrician montator, 17 locuri pentru ospătar, 17 locuri pentru electrician în construcții, 15 locuri pentru șofer autocamion, 15 locuri pentru factor poștal, 11 locuri pentru mecanic instalații sanitare, de încălzire și aer condiționat, 10 locuri pentru tehnician electronist, 9 locuri pentru ajutor în producție, 9 locuri pentru bucătar, 8 locuri pentru inginer mecatronist, 8 locuri pentru inginer mecanic, 8 locuri pentru inginer electrician, 5 locuri pentru recepționer, 5 locuri pentru ospătar pentru banchete, 4 locuri pentru electrician, 4 locuri pentru șofer profesionist, 4 locuri pentru dezvoltator software, 3 locuri pentru mecanic industrial, 3 locuri pentru sudor MAG, 3 locuri pentru ajutor în depozit, 3 locuri pentru medic specialist în ortopedie, 3 locuri pentru manipulant mărfuri, 3 locuri pentru operator CNC, 3 locuri pentru lăcătuș mecanic, 3 locuri pentru operator mașini prelucrare mase plastice, 3 locuri pentru mecanic mașini și utilaje, 3 locuri pentru integrator software, 3 locuri pentru bucătar grill, 3 locuri pentru ajutor în producția alimentară, 2 locuri pentru specialist restaurant, 2 locuri pentru personal servire clienți, 2 locuri pentru mecatronist, 2 locuri pentru visual designer, 2 locuri pentru inginer software, 2 locuri pentru barman, 2 locuri pentru ospătar pentru restaurant, 2 locuri pentru zugrav/vopsitor, 1 loc pentru specialist în domeniul hotelier, 1 loc pentru tâmplar, 1 loc pentru dezvoltator IT – aplicații mobile, 1 loc pentru demichef de rang, 1 loc pentru personal servire micul dejun, 1 loc pentru excavatorist, 1 loc pentru vopsitor – auto, 1 loc pentru tâmplar (alternativ dulgher), 1 loc pentru modelator specialist Maya/3D Studio Max 3D.
• Marea Britanie – 110 locuri de muncă: 60 de locuri pentru îngrijitor persoane la domiciliu, 50 de locuri pentru îngrijitor persoane.
• Italia – 60 de locuri de muncă: 30 de locuri pentru asistent medical, 30 de locuri pentru îngrijitor persoane.
• Suedia – 57 de locuri de muncă: 20 de locuri pentru femeie de serviciu, 15 locuri pentru vopsitor auto, 10 locuri pentru tinichigiu auto, 6 locuri pentru manager proiect, 6 locuri pentru dezvoltator componente auto.
• Cehia – 50 de locuri de muncă: 20 de locuri pentru operatori mașini-unelte-sculer (presă de mână), 15 locuri pentru șlefuitor/pilitor, 10 locuri pentru șofer profesionist camion (Europa), 5 locuri pentru tractorist-operator mașină de recoltat și expeditor.
• Slovacia – 37 de locuri de muncă: 30 de locuri pentru șofer autocamion transport internațional, 7 locuri pentru îngrijitor persoane / infirmier.
• Norvegia – 36 de locuri de muncă: 10 locuri pentru montator acoperişuri, 10 locuri pentru zugrav, 6 locuri pentru tâmplar, 6 locuri pentru tâmplar / parchetar, 4 locuri pentru dulgher cofraje.
• Lituania – 27 de locuri de muncă: 20 de locuri pentru asfaltator, 5 locuri pentru tehnician electrician, 1 loc pentru tehnician mecatronist, 1 loc pentru inginer în industria maselor plastice.
• Bulgaria – 10 locuri de muncă: 10 locuri pentru operator în industria de prelucrare a lemnului.
• Finlanda – 9 locuri de muncă: 6 locuri pentru operator CNC, 2 locuri pentru arhitect naval, 1 loc pentru lucrător în metal-sudor.
• Croația – 2 locuri de muncă: 2 locuri pentru bucătar.
• Austria – 1 loc de muncă: 1 loc pentru ofițer proiecte europene.

Persoanele interesate de unul dintre locurile de muncă prezentate fie pot accesa pagina de internet www.eures.anofm.ro, unde pot găsi detalii suplimentare privind job-ul respectiv, inclusiv termenul limită până la care este postul vizat disponibil, fie se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu