Test de rezistenţă. 25 de ore de teatru non-stop la Sibiu

Test de rezistenţă. 25 de ore de teatru non-stop la Sibiu
20 august 2017 Printează articolul

Puteţi rezista? Merită să încercaţi. Sunteţi invitaţi la teatru non-stop. Nu mai puţin de 25 de ore de spectacole, deci un adevărat test de rezistenţă de 25 de ore de teatru non-stop la Sibiu. Cea de-a şaptea ediţie a maratonului teatral institulată ca atare „25 de ore de teatru non-stop” vă aşteaptă la Sibiu în zilele de 9 şi 10 septembrie.

Acţiunea este organizată de Asociaţia Culturală BIS. BIS Teatru. Cei care organizează acest eveniment plusează cu încă cinci zile, după aceea, tot de teatru. Adică un fel de recuperare după maraton. Cum s-ar spune, o săptămână întreagă de spectacole, până pe 15 septembrie. Un adevărat festival.

Vor fi 12 spaţii în care se vor desfăşura spectacole, conferinţe, ateliere, recitaluri, muzică live, zeci de actori şi evenimente dintre cele mai diverse. Un festival al teatrului independent.

Organizatorii au cuvântul

Vă lăsăm în compania organizatorilor, pentru că ei îşi prezintă cel mai bine intenţiile. Proiectul. “Rezistăm! Pentru bun gust. Pentru normalitate. Pentru dialog. Pentru amorul artei. Sună desuet. Dar așa e. Suntem amorezați de arta teatrului. Suntem amorezați de festivalul nostru. Amor.

De șapte ani facem festivalul. Îl facem noaptea ca hoții. Furăm emoții. Luăm publicul din casă. Îl aducem în sălile de spectacol. Îi dăm emoții. Noaptea ca hoții. Noaptea noastră e albă. Noaptea noastră e teatru. Noaptea noastră leagă și dezleagă. Leagă oameni, dezleagă energiile noastre cele bune. De șapte ani! Ce bucurie – că facem festivalul acesta. Ce bucurie – că veți veni alături de noi la toamnă, în septembrie”.

Promisiune

În curând, spun organizatrii, se va da publicităţii şi programul pe fiecare zi al festivalului. Dar noi am vrut să vă anunţăm de pe acum de ce va fi la Sibiu între 9 şi 15 septembrie. Pregătiţi-vă de spectacol. De cultură!

 

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu