De ce plânge publicul şi a rămas mut de uimire?

De ce plânge publicul şi a rămas mut de uimire?
06 mai 2019 Printează articolul

Doar urmărind acest videoclip veţi înţelege de ce plânge publicul şi a rămas mut de uimire. Un mic geniu al muzicii clasice, sub bagheta dirijorală a showman-ului, celebrul violonist André Rieu.

Dacă vreţi să o mai vedeţi pe micuţa Amira Willighagen, nimic mai simplu. Intraţi pe pagina ei de pe youtube, la adresa https://www.youtube.com/channel/UC03yWcN2vS2VFwRH6hQpi3g.

Cu siguranţă, adrese care chiar merită urmărite, fiind vorba de valori autentice, nu de pipiţe siliconate. Dar, alegerea este a fiecăruia dintre voi. Noi doar vă facem unele propuneri.

„Vara lui 2014. Un moment memorabil! Mulţumesc, dragă André”, a comentat micuţa Amira la videoclipul postat pe youtube de  André Rieu, pe 31 mai 2015. Concertul în care Amira a fost invitata celebrului şi simpaticului André Rieu  a fost la doi ani de la ediţia „Holland’s Got Talent”, echivalentul concursului de la noi „Românii au talent”, din 2013. Atunci, Amira a câştigat al şaseleea sezon al concursului „Holland’s Got Talent”, cu peste 50 % din voturile publicului. Amira Willighagen, născută pe 27 martie 2004, este o cântăreață olandeză de muzică clasică, o mică soprană, care a câștigat al șaselea sezon al „Holland’s Got Talent”  în 2013, la vârsta de 9 ani. La doi ani după comncurs, Amira urca pe scenă alături de orchestra dirijată de faimusul  André Rieu.

 

 

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu