Salonul Auto Bucureşti & Accesorii, în Pavilionul Central de la Romexpo

Salonul Auto Bucureşti & Accesorii, în Pavilionul Central de la Romexpo
30 octombrie 2017 Printează articolul

Salonul Auto Bucureşti & Accesorii va avea loc în Pavilionul Central de la Romexpo. Sunt deja 24 de ani de la prima ediţie. O adevărată tradiţie a Capitalei, ţesută în jurul bolizilor de lux, dar şi a diferitelor categorii de maşini, pentru toate buzunarele. “Salonul Auto Bucureşti & Accesorii“ se va desfăşura în acest an între 4 şi 12 noiembrie la Romexpo, în Pavilionul Central.

De-a lungul anilor, acest eveniment, susţinut de Asociaţia Constructorilor de Automobile din România, a adus în atenţia publicului românesc ultimele tendinţe mondiale în materie automobilistică, dar şi în legătură cu accesoriile din acest vast domeniu.

Multe surprize

Nici în acest an nu vor lipsi surprizele, anunţă organizatorii. Publicul va avea ocazia să vadă peste 300 de modele de maşini. Unele dintre acestea vor veni direct de la Salonul Auto de la Frankfurt, altele consituie premiere care au fost produse în diverse ţări.

Cei care vor cu ocazia acestei expoziţii să achiziţioneze o maşină vor avea la dispoziţie o serie întreagă de discounturi.

Totodată, spaţiul destinat pieselor, accesoriilor şi echipamentelor auto vă aşteaptă cu mai mult de 1.500 de branduri, dar şi cu oferte foarte bune de preţ.

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu