“Poveşti” în Alba Iulia. Festivalul Internaţional de Teatru

 “Poveşti” în Alba Iulia. Festivalul Internaţional de Teatru
19 septembrie 2017 Printează articolul

Festivalul Internaţional de Teatru “Poveşti”, ajuns la cea de-a XII-a ediţie, se va desfăşura în acest an între 9 şi 15 octombrie. Locul în care se întâmplă evenimentul, ca de fiecare dată, oraşul Alba Iulia.

Printre artiştii invitaţi la eveniment se numără nume deja consacrate la nivel naţional, precum Marcel Iureș, Gigi Căciuleanu, Florin Piersic Jr. Maia Morgenstern,  Marius Manole, Vlad Zamfirescu.

 Localnicii, dar nu numai ei, sunt invitaţi la o serie de evenimente care înseamnă lansări de carte, ateliere, discuţii între public şi actori şi, evident, la spectacole de teatru.

Mesajul organizatorilor

„Povești noi, încărcate de toate emoțiile ființei umane. Spuse, cântate, dansate sau citite se întrepătrund într-o nouă ediție de festival, a 12-a, la Alba Iulia. Povești noi, numai și numai pentru voi, mici și mari, sunt prezentate de valoroase companii teatrale din țară și de peste hotare. Una mai frumoasă ca alta. Nu trebuie decât să vă alăturați nouă, echipei festivalului și invitaților noștri, așa cum ați făcut-o de fiecare dată. Artiștilor le spun, în fiecare an <<bine ați venit la Alba Iulia!>> și le mulțumesc că fac parte din povestea acestui festival, devenit tradiție, pentru noi și oamenii locurilor. Așadar, povestea merge mai departe”, portalul www.alba24.ro consemnând mesajul Ioanei Bogățan, director al festivalului.

 

 

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu