Posturi vacante în UE/ Peste 200 de locuri pentru operator depozit

Posturi vacante în UE/ Peste 200 de locuri pentru operator depozit
22 august 2017 Printează articolul

Românii care caută o slujbă în străinătate trebuie să ştie că sunt 901 posturi vacante în UE, pentru operator depozit fiind cele mai multe oferte de muncă, peste 200 de locuri.

Angajatorii din Spaţiul Economic European, (Uniunea Europeană, plus Islanda, Liechtenstein si Norvegia) oferă, prin intermediul reţelei EURES, 901 de locuri de muncă vacante. Cele mai multe posturi, potrivit site-ului Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (www.anofm.ro) sunt oferite de angajatorii din Marea Britanie, după care urmează cei din Germania, Cehia etc. 

Posturi vacante

Cele 901 locuri de muncă vacante în UE sunt disponibile în următoarele ţări:

  • Marea Britanie – 335 de locuri de muncă: 150 pentru operator depozit, 75 pentru măcelari/tranșatori/fasonatori, 75 pentru operatori producție, 35 pentru îngrijitor persoane la domiciliu.
  • Germania – 134 locuri de muncă: 28 pentru ospătar, 22 pentru bucătar, 5 pentru barman, 5 pentru cameristă/roomboy, 5 pentru lucrător în agricultură, 4 pentru betonist, 4 pentru excavatorist, 4 pentru montator izolații clădiri, 4 pentru personal servire clienți, 4 pentru recepționer, 4 pentru specialist sisteme de canalizare, 3 pentru operator utilaje pentru construcții, 3 pentru zidar, 2 pentru ajutor bucătar, 2 pentru commis de cuisine, 2 pentru electrician în construcții, 2 pentru electrician construcții cabluri, 2 pentru lucrător în construcții, 2 pentru maistru construcții rețele de cabluri, 2 pentru maistru hidroizolații clădiri, 2 pentru maistru construcții de drumuri, 2 pentru menajeră, 2 pentru operator mașini, 2 pentru personal în domeniul hotelier, 1 pentru administrator sistem Linux, 1 pentru coordonator evenimente, 1 pentru instalator clădiri, 1 pentru instalator/montator țevi, 1 pentru inginer baze de date, 1 pentru lăcătuș, 1 pentru lucrător în viticultură, 1 pentru manager în construcții, 1 pentru manager restaurant, 1 pentru maistru construcții civile, 1 pentru mecanic instalații sanitare, termice/de climatizare, 1 pentru montator acoperișuri, 1 pentru muncitor în construcții din beton armat, 1 pentru operator pompe beton, 1 pentru personal întâmpinare oaspeți, 1 pentru sudor, 1 pentru specialist restaurant.
  • Cehia – 111 locuri de muncă: 30 pentru șofer autobuz, 20 pentru șlefuitor, pilitor, 15 pentru forjor, 15 pentru operator CNC, 9 pentru operator de producție, 8 pentru șofer tir, 5 pentru electrician auto, 5 pentru mecanic auto, 1 pentru electrician, 1 pentru fizioterapeut, 1 pentru tehnician frigidere, 1 pentru tehnician la mașini pentru prelucrarea produselor din plastic.
  • Polonia – 103 locuri de muncă: 100 pentru electrician, 3 pentru croitoreasă.
  • Irlanda – 70 de locuri de muncă: 20 pentru lucrător în ferme de vaci de lapte, 25 pentru lucrător în depozit, 25 pentru lucrător în prelucrarea cărnii (măcelar/ciontolitor).
  • Italia – 48 de locuri de muncă: 40 pentru îngrijitori la domiciliu, 8 pentru lucrător în agricultură.
  • Slovacia – 40 de locuri de muncă: 40 pentru operator producție.
  • Norvegia – 24 de locuri de muncă: 20 pentru lucrător în fabrică, 1 pentru medic dentist, 1 pentru personal curățenie/specialist carnaval, 1 pentru personal jocuri/specialist carnaval, 1 pentru șofer/specialist carnaval.
  • Belgia – 14 locuri de muncă: 2 pentru electrician întreținere și reparații, 2 pentru operator CNC, 1 pentru bucătar, 1 pentru brutar, 1 pentru electrician nave senior, 1 pentru magaziner, 1 pentru montator semnalizare de cale ferată, 1 pentru montator linie superioară cale ferată, 1 pentru operator mașină de îndoit cu forma liberă, 1 pentru sudor semi automat, 1 pentru stivuitorist, 1 pentru șofer cu experiență în utilizarea macaralei.
  • Spania – 10 locuri de muncă: 2 pentru mecanic, 2 pentru sudor TIG, 2 pentru strungar, 2 pentru tinichigiu industrial, 1 pentru drujbist/tăietor silvic, 1 pentru operator toaletare arbori.
  • Finlanda – 5 locuri de muncă: 3 pentru operator CNC, 2 pentru sudor MIG.
  • Olanda – 5 locuri de muncă: 3 pentru inginer de sistem, 1 pentru inginer mecanic, 1 pentru sudor construcții metalice.
  • Slovenia – 2 locuri de muncă: 1 pentru inginer proiectare dezvoltare turnuri de răcire, 1 pentru medic dentist.

Detalii suplimentare

Persoanele interesate de unul dintre locurile de muncă prezentate fie pot accesa pagina de internet www.eures.anofm.ro, unde pot găsi detalii suplimentare privind job-ul respectiv, inclusiv termenul limită până la care este postul vizat disponibil, fie se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

 

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu