Mărţişoare pentru tratamentul copiilor bolnavi de cancer

Mărţişoare pentru tratamentul copiilor bolnavi de cancer
18 februarie 2016 Printează articolul

Copiii bolnavi de cancer vor primi bani pentru tratamente şi investigaţii medicale nedecontate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS). Fondurile vor fi strânse cu ajutorul campaniei “Mărțișor de fapte bune vestitor” derulată de Asociația M.A.M.E.

În perioada martie 2015 – februarie 2016, voluntarii organizației au confecționat manual peste 10.000 de mărțișoare, felicitări și bijuterii, ce pot fi vizualizate pe Charity Shop-ul asociației, un spațiu virtual de prezentare care cuprinde peste 100 de modele: http://asociatiamame.com/charityshop. Felictari_caritabile7

Preţuri

Mărţişoarele au preţuri care pornesc de la 2,5 lei, iar bijuteriile – seturi de coliere, cercei sau brăţări – costă între 15 şi 60 de lei. Comanda minimă este de 50 de lei, iar costul expediției este de 15 lei (inclusiv TVA). Astfel, toate fondurile strânse în urma vânzării mărţişoarelor vor fi donate copiilor bolnavi de cancer.

Cum pot fi ridicate mărţişoarele

Mărțișoarele pot fi trimise prin curier sau ridicate direct de la sediul Centrului Steluțelor din Str. Mendeleev nr. 37, Sector 1, București (zona Piața Romană), de luni până vineri, între orele 10:00 și 19:00. Pentru informații suplimentare, reprezentanții organizației pot fi contactați la telefon, la numărul 021.315.01.89, pe e-mail, la adresa office@asociatiamame.com sau pe pagina oficială de Facebook a Asociației M.A.M.E.- https://www.facebook.com/AsocMAME/?fref=ts.

Solicitări de la părinţi

“În fiecare zi primim solicitări din partea părinților cu copii bolnavi, care au nevoie de bani pentru plata unor investigații medicale, nedecontate de stat sau a căror efectuare presupune un timp de așteptare îndelungat, întârziind astfel începerea tratamentului în timp util. Acesta este motivul pentru care, an de an, voluntarii Asociației M.A.M.E. se implică cu multă energie, dăruire și creativitate pentru a realiza manual tradiționalele mărțișoare, care sunt ulterior valorificate în acest scop caritabil”, a declarat Maria Culescu, președinte fondator al Asociației M.A.M.E.
Cumpărarea mărțișoarelor este cu atât mai importantă, așa că nu evitați și alegeți un mărților, o felicitare sau o bijuterie din cele create cu acest scop nobil, anume ajutorarea micuților bolnavi de cancer.
Martisoare_caritabile4

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu