Lansare de carte. „Cu bicicleta prin Corsica”

Lansare de carte. „Cu bicicleta prin Corsica”
08 iunie 2017 Printează articolul

Joi, 8 iunie 2017, de la ora 19:30, la Sun Plaza din Bucureşti,  Calea Văcărești nr. 391, va avea loc lansarea cărţii „Cu bicicleta prin Corsica”, de  Alin Bonța, apărută la Editura Karina.

Ca o continuare a primei cărţi a seriei, „Cu bicicleta prin Pirinei”, de data aceasta volumul prezintă de minunata şi misterioasa insulă Corsica, văzută din șaua bicicletei.

Un jurnal de călătorie pur şi simplu fermecător, un jurnal bogat ilustrat şi completat de un DVD cu filmele excursiei. Graţie ingredientelor folosite de autor, cititorul ba fi aruncat într-un vârtej de peripeţii, poveşti, fotografii, sfaturi şi chiar filozofii ieftine de ciclist obosit după care, fără să vă daţi seama, este posibil să sfârşiţi în port la Livorno, cu bicicleta în traistă.

Evenimentul va fi inedit, lansarea făcându-se în prezenţa personajelor cărţii, unul dintre ei fiind chiar autorul, ocazie cu care cei prezenţi îi vor putea cunoaşte şi povesti cu ei despre ciclism. Şansarea va fi însoţită de vizionări de filme, slide-show-uri cu fotografii din Corsica.

Cartea nu este distribuită prin rețelele de librării, putând fi achiziţionată doar la lansări şi la unele concursuri de ciclism. De asemenea, la eveniment se va putea achiziţiona pachetul promoţional cu ambele volume ale seriei.

„Lansarea va avea loc la Sun Plaza, etajul 1, în spațiul foodcourt, lângă cinematograf. Aşadar, nu rataţi ocazia unei călătorii, chiar şi numai virtuale, prin Corsica!”, se mai spune în comunicatul Asociaţiei Cultural Sportive Pro Valores

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu