Laboratorul de Antreprenori, la Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu

Laboratorul de Antreprenori, la Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu
23 octombrie 2017 Printează articolul

Laboratorul de Antreprenori va fi redeschis în perioada octombrie-decembrie, în acest an, la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Este un program gratuit, aflat la a doua ediţie, realizat în cadrul acestei instituţii, adresat atât studenţilor, cât şi tinerilor, în general, care vor să se iniţieze în acest vast domeniu.

Cursanţii vor avea ocazia să înveţe o serie întreagă de elemente care ţin de dezvoltarea afacerii, având drept traineri antreprenori sibieni. Tinerii vor parcurge toate etapele construirii unei afaceri. Vor intra în detaliile unor concepte de bază, precum cercetarea de piaţă, plan de afaceri, modele de business, branding şi promovare.

Deschidere către comunitate

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu continuă astfel strategia sa de deschidere către comunitate şi mediul economic din acest oraş. ”Dorim să le oferim studenților noștri o experiență de învățare complexă care să îi ajute să își dezvolte cunoștințele și competenețele antreprenoriale și să îi motiveze să își pună în valoare talentul, imaginația și creativitatea pentru a-și transforma ideile în afaceri care vor contribui în viitor la dezvoltarea economiei.”, a declarat profesorul universitar doctor Livia Ilie, prorector al instituţiei, responsabilă în segmentul Strategie Organizațională și Financiară.

Laboratorul de Antreprenori reprezină un program al Societății Antreprenoriale Studențești “EduHub ULBS”, susţinând astfel inițiativele antreprenoriale studențești, dar şi relaţia între mediul universitar şi cel economic.

 

Sursa foto: http://www.turnulsfatului.ro


adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu