„Audiţia Naţională“ de la UNATC, pentru tinerii actori

„Audiţia Naţională“ de la UNATC, pentru tinerii actori
04 noiembrie 2017 Printează articolul

„Audiţia Naţională“ de la UNATC, pentru tinerii actori, este un concurs organizat în colaborare cu Teatrul Tineretului Metropolis din București. Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC) „I.L.Caragiale“ anunţă organizarea celei de-a V-a ediții a „Audiției Naționale“. Concursul se adresează tinerilor actori, absolvenților, dar şi studenților de la facultățile de teatru din întreaga țară. Acesta este prilejul oferit tinerilor de a se remarca la începutul carierei lor. Cei mai buni dintre ei vor primi roluri în cadrul unui amplu proiect al Teatrului Metropolis.

Precizări despre desfăşurarea concursului

Vă prezentăm în continuare regulamentul acestui concurs, aşa cum este descris de organizatori.

„Audiția Națională” se adresează tinerilor actori cu vârsta până în 35 de ani, studenților din anul III – Licență, anii I și II – Master, specializarea Actorie / Arta actorului și absolvenților facultăților de teatru din toată țara, de stat și private. Nu există niciun fel de condiții restrictive referitoare la statutul profesional al candidaţilor.

Termenul limită pentru înscrieri este data de 17 noiembrie. Candidații trebuie să trimită la adresa de e-mail auditie.nationala@unatc.ro un CV, dar și formularul de înscriere completat în format electronic. Formularul poate fi accesat de la adresa https://goo.gl/forms/RKtT6LQqJZMxojGA2.

În data de 21 noiembrie, fiecare candidat va fi anunțat prin e-mail în privința zilei când e programat la audiţie. Intrarea în concurs se va face în ordine alfabetică. Concursul va avea loc în perioada 24 – 26 noiembrie, la sediul UNATC „I.L.Caragiale” din Bucureşti, sala Ileana Berlogea.

Concurenții vor prezenta în fața juriului un moment artistic a cărui durată va fi de zece minute. Poate fi monolog, one man, respectiv woman show. Câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 26 noiembrie, la scurt timp după încheierea concursului. Vor fi acordate șapte premii, însemnând roluri în cadrul unui proiect al Teatrului Metropolis, pus în scenă în cursul anului viitor.

 

Sursa foto: UNATC „I.L.Caragiale”

 

 

 

 

 

adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu