La IMPRO şi spectatorii se pot transforma în actori de improvizaţie

La IMPRO şi spectatorii se pot transforma în actori de improvizaţie
06 septembrie 2017 Printează articolul

În cadrul festivalului IMPRO şi spectatorii se pot transforma în actori de improvizaţie, astfel că vor fi momente în care unele persoane din public vor urca pe scenă alături de profesionişti.

PovEŞTI cu noi este, pe scurt, tot ceea ce se va întâmpla la interesantul festival de improvizaţie care va avea loc la Muzeul Ţăranului Român din Bucureşti. Festivalul va începe mâine, 7 septembrie, la ora 19:00 şi se va încheia luni, 11 septembrie, toate spectacolele urmând să se desfăşoare la Studioul Horia Bernea de la  Muzeul Național al Țăranului Român.

Calendarul celor cinci zile de festival cuprinde 17 spectacole ce oferă o experienţă variată – poveşti captivante în stil de basm sau de film noir, poliţist sau post-apocaliptic, de călătorie sau bildungsroman. Pe scena festivalului vor urca  75 de actori – de la trupe debutante la improvizatori cu experienţă din România şi din străinătate (Marea Britanie şi Canada).

„Cred că teatrul în general trebuie să fie extrem de relevant, să vorbească oamenilor despre cultura şi lumea în care trăiesc, iar teatrul de improvizaţie are avantajul că îşi face pe loc textul şi viziunea regizorală, pornind chiar de la ideile spectatorilor.” spune Monica Anastase, director artistic al Festivalului.

Bilete sau abonamente

„Spectatorii care doresc să îşi testeze potenţialul de improvizatori pot lua parte la una dintre secțiunile Open Stage – din zilele de sâmbătă şi duminică, devenind parte din echipe formate ad-hoc din improvizatori şi public.

Festivalul include şi două evenimente conexe, cu intrarea liberă, reunite sub umbrela IMPRO Talks – discuţii despre rolul improvizaţiei în scrierea creativă, respectiv în publicitate şi PR.”, se spune în comunicatul Asociației Tam-Tam, organizatoarea festivalului IMPRO.

Informaţii complete despre festival sunt disponibile pe site-ul oficial www.improfest.ro. Biletele pentru fiecare dintre cele 17 spectacole, abonamente de o zi, dar și abonamente pentru întreg festivalul pot fi în continuare achiziționate online, la adresa: http://improfest.ro/program/  sau la Muzeul Ţăranului Român în zilele de festival, în limita locurilor disponibile.

 

 

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu