Incubatoare pentru nou-născuți cumpărate din timpul donat

Incubatoare pentru nou-născuți cumpărate din timpul donat
12 februarie 2016 Printează articolul

Românii au acum posibilitatea să contribuie la campania ”Grijă pentru Copii” donând din timpul lor. Da, ați citit bine, nu trebuie să dați bani, deși cauza – dotarea cu echipamente medicale de specialitate a maternităților din București și din țară – merită și o investiție financiară.
Puteți participa la acest proiect în calitate de donator doar intrând pe site-ul www.dorna.ro și urmărind clipul de susținere al campaniei sau creându-vă propriul clip de susținere. Compania va aduna secundele donate prin vizionarea clipurilor de susținere, iar de fiecare dată când se cumulează echivalentul a 3 luni va dona câte un echipament de specialitate dedicat îngrijirii copiilor născuți prematur.
În România, 1 din 10 copii se naște prematur, țara noastră fiind pe primul loc în Europa la rata mortalității – 8,8 bebeluși la mie. Copiii născuți prematur pot petrece până la 3 luni în incubatoare, pentru a ajunge la parametrii normali de viață, iar în această perioadă fiecare secundă poate face diferența dintre viață și moarte. Campania Grijă pentru Copii se va desfășura până la finalul lunii aprilie, sub mesajul „Hai să donăm copiilor născuți prematur timp pentru viață!”. Început în 2013, proiectul s-a materializat până acum cu dotarea a 40 de maternități și secții de neonatologie cu echipament de specialitate.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu