Doar pentru cei mici, Târgul „BOOKerini” între 6 şi 8 octombrie

Doar pentru cei mici, Târgul „BOOKerini” între 6 şi 8 octombrie
03 octombrie 2017 Printează articolul

Doar pentru cei mici, între 6 şi 8 octombrie 2017 va avea loc Târgul „BOOKerini”, un târg cu multe surprize. „BOOKerini” este un târg al cărţilor pentru cei mici şi va avea loc la Cărtureşti.

Aflat la prima ediţie, Târgul de carte pentru copii „BOOKerini” este organizat de Asociaţia Culturală „Câte-n lună și-n mansardă” şi susţinut de Administrația Fondului Cultural Național. Va fi prilejul pentru o serie întreagă de edituri participante să lanseze cărţi, să deschidă ateliere unde se creează poveşti, unde se desenează, unde se vizionează benzi desenate. Vor fi şi expoziţii interactive, dar şi lecturi publice. Lista evenimentelor e mult mai lungă.

Dezbateri interesante

Ne uităm şi la o altă propunere interesantă, aceea de a-l asculta cântând la pian chiar pe Harry Potter. Ce să mai spui că în faţa copiilor vor veni eroi din poveşti, şă să vezi atunci spectacol de zile mari!

„Preț de trei zile orașul citește, desenează, dezbate pe marginea subiectelor de interes din domeniul literaturii pentru copii, ce definește o carte frumoasă, cine și cum alege cărțile potrivite pentru copiii noștri, cum pot scriitorii și ilustratorii să vină în sprijinul profesorilor”, ne anunţă de pe acum organizatorii.

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu