Apel naţional al  MIDPOINT INTENSIVE pentru filme de scurtmetraj

Apel naţional al  MIDPOINT INTENSIVE pentru filme de scurtmetraj
23 noiembrie 2017 Printează articolul

Apel naţional al  MIDPOINT INTENSIVE pentru filme de scurtmetraj este un concurs adresat regizorilor şi scenariştilor care au proiecte de filme de scurtmertaj. Concursul a fost lansat de MIDPOINT INTENSIVE. Este vorba despre un concept ajuns la a şasea ediţie, vizând dezvoltarea scenariilor de scurtmetraj din România, desfăşurat în fiecare an, în București, pe parcursul festivalului internațional de film studențesc CineMAiubit.

Patru dintre scenariile de scurtmetraj selectate vor fi rescrise pe parcursul a trei zile de workshop creative, beneficiind de îndrumarea trainerului internațional Csaba Bollok. Acest proiect este organizat de MIDPOINT Central European Script Center (FAMU), în colaborare cu CineMAiubit ISFF (UNATC).

Cerinţele organizatorilor

Dosarul de înscriere, cu întreg conţinutul de material, va fi trimis, în limba engleză, la adresa de e-mail minimidpoint@gmail.com, ultima zi de primire a înscrierilor fiind 26 noiembrie 2017.

Dosarul de înscriere va conţine descrierea proiectului, pe o pagină, apoi scenariul scurtmetrajului, scrisoarea de intenţie din partea autorului, un CV al acestuia. Tema din acest an a concursului este „Revolutions”. Participanţii au deplina libertate de a interpreta acest concept.

Din echipa care realizează scurtmetrajul pot face parte un scenarist, un regizor şi un producător, cel puţin unul dintre ei fiind român, se arată în cadrul condiţiilor de eligibilitate. Deşi MIDPOINT INTENSIVE încurajează înscrierea studenţilor de la Cinematografie în concurs, în acest an evenimentul e deschis tuturor celor care au proiecte în dezvoltare din domeniul scurtmetrajului. Ediţia din acest an a workshop-ului creative va avea loc în Bucureşti, între 6 şi 8 decembrie.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu