„Antologia întâlnirilor”, la Sala Sander din Sighişoara

„Antologia întâlnirilor”, la Sala Sander din Sighişoara
07 august 2017 Printează articolul

Expoziţia de pictură „Antologia întâlnirilor” va fi deshisă publicului timp de două săptămâni, între 18 şi 31 august 2017, la Sala Sander din Sighişoara. Semnatara lucrărilor expuse este artista Alina Deică, născută la Botoșani și stabilită în Viena, unde pictează și expune de mulți ani. Intrarea la expoziţie, între orele 9:00-17:00, este liberă.

<„Antologia întâlnirilor” este titlul celei mai recente expoziţii semnate de Alina Deică, o artistă cu viziuni flamboaiante. Tablourile ei sunt nu doar ocheade fermecătoare aruncate fantasticului, dar şi subiecte de meditaţie profundă asupra câtorva mari teme: visul, existenţa, evazionismul, călătoria, imaginarul, natura…Alina Deică aduce cu sine în burgul medieval al Sighişoarei un aer meditativ proaspăt, ca zefirul unei seri de vară.”>, punctează scriitorul Florin Toma în  „Viaţa Românească”, cel care va face o introducere la vernisajul expoziţiei ce va avea loc în 19 august, la ora 17:00.

Alături de picturile artistei Alina Deică vor fi expuse și lucrări ale celor doi invitați ai acesteia: pictorița Adriana Ileana Bădescu, din Roma, Italia, și pictorul Gigi Albu din Romania.

Sursa foto: https://www.facebook.com/alina.deica

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu