Vreme rece, ninsori şi lapoviţă în weekend

Vreme rece, ninsori şi lapoviţă în weekend
18 martie 2016 Printează articolul

Vreme rece, ninsori şi lapoviţă în weekend, anunță meterologii de la Administrația Națională de Meteorlogie care au emis o informare pentru weekend. Concret, vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă și, în plus, în mai toate regiunile ţării se vor înregistra precipitaţii şi vânt puternic.
Potrivit informării emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), sâmbătă şi duminică valorile termice vor fi în scădere în majoritatea zonelor, dar în special în jumătatea de nord-est a ţării, unde vremea va deveni rece pentru această perioadă din an. În noaptea de sâmbătă spre duminică (19/20 martie) se vor înregistra temperaturi preponderent negative, în depresiuni vor fi minime la limita gerului şi pe suprafeţe extinse se va produce brumă.
Se vor semnala precipitaţii în general slabe, sub formă de ninsoare în zona montană şi mixte, la început local în nord, în est şi în centru, apoi izolat şi în partea de sud-est a teritoriului.Vântul va avea intensificări la munte, dar temporar şi în celelalte regiuni, cu viteze mai mari în Moldova, Dobrogea, Muntenia şi vestul Olteniei, unde vor fi rafale de 55-60 km/h.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu