Trei locuri noi pentru picnic, amenajate în Sibiu

Trei locuri noi pentru picnic, amenajate în Sibiu
23 noiembrie 2015 Printează articolul

Nici nu a venit Crăciunul, că Primăria Sibiu a pregătit deja locurile de picnic pentru vara viitoare. Altfel spus, Astrid Fodor, edilul interimar al Sibiului, este prevăzător şi pune în practică foarte bine cunoscutul proverb românesc “iarna car şi vara sanie”. Ei bine, primăria a finalizat amenajarea locurilor pentru picnic în trei locaţii din Sibiu, anume: în zona străzilor Oaşa şi Aleea Şelimbărului şi în cartierul Ţiglari, lângă Lacul lui Binder.
“Este un proiect nou şi util pentru oraş. Aceste locuri pot reprezenta spaţiul de lângă bloc unde sibienii se pot întâlni şi pot petrece timpul liber. Comunitatea are nevoie de spaţii de întâlnire, formale sau informale. Dacă sibienii le vor aprecia, vom continua acest proiect şi anul viitor”, a spus Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.
Spaţiile din zona străzilor Oaşa şi Aleea Şelimbăr au fost amenajate pe zone verzi din vecinătatea blocurilor, având o suprafaţă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi. Ambele sunt situate în apropierea malului stâng al Văii Săpunului. Fiecare spaţiu este dotat cu un grătar cu patru posturi situat în centru şi amplasat pe o platformă de beton. Acesta este înconjurat de patru mese cu bănci, iar pentru păstrarea curăţeniei, lângă mese, au fost instalate şi coşuri de gunoi. Mesele şi băncile au fost construite pe o structură metalică, cu blaturi şi feţe de lemn. Locul de picnic amenajat în cartierul Ţiglari a fost amplasat pe malul Lacului lui Binder. Dotările sunt similare cu celelalte două însă, în cazul acestei locaţii, cele patru mese cu bănci sunt acoperite de două foişoare din lemn construite pe o platformă de beton.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu