Tarife. Revelionul pe litoralul românesc atrage tot mai mulţi turişti

Tarife. Revelionul pe litoralul românesc atrage tot mai mulţi turişti
12 decembrie 2017 Printează articolul

Revelionul pe litoralul românesc atrage tot mai mulţi turişti, astfel că vă prezentăm tarifele şi posibilităţile de cazare, deci încă aveţi timp să faceţi o rezervare pentru noaptea dintre ani. Revelionul va fi sărbătorit pe litoralul românesc de aproximativ 2.000 de turişti. Numărul acestora e cu 10% mai mare, în comparaţie cu sezonul trecut. După cum anunţă portalul www.litoralulromanesc.ro, costul unui sejur la mare, în zilele acestea dintre ani, variază între 430 şi 3.000 de lei pe cameră, însemnând cel puţin trei nopţi de cazare şi masa festivă, în funcţie de calitatea serviciilor din hotelul unde vă cazaţi.

Ce spun specialiştii

”În acest an, 12 hoteluri au lansat la vânzare, încă din septembrie, pachete de Revelion care includ în jur de 2.500 de locuri în camere, plus cina festivă. Până acum s-au vândut 60% din aceste locuri, iar din estimările Litoralulromanesc.ro, de Revelion se vor caza în hotelurile de la mare în jur de 2.000 de turişti, cu 10% mai mulţi decât anul trecut”, arată comunicatul de presă al portalului care promovează turismul pe litoralul românesc al Mării Negre.

Dacă vă întrebaţi ce poate face acum, pe frig, un turist care merge la mare, aflaţi că oferta e destul de variată.

„În această perioadă turiştii pot face plimbări pe faleza staţiunii Mamaia, în centrul vechi al Constanţei sau pe faleza Cazinoului din Constanţa. Pot alege să-şi petreacă timpul în spa-urile hotelurilor de pe litoral, cu masaje relaxante sau tratamente ce se regăsesc doar pe litoralul românesc. Serile pot fi petrecute în restaurantele hotelurilor care pregătesc spectacole şi seri tematice”, iată câteva idei exprimate de Ştefan Necula, directorul portalului www.litoralulromanesc.ro, ceea ce ne face să înţelegem că litoralul nostru nu îngheaţă odată cu venirea iernii.

Exemple de tarife

Cât priveşte tarifele de Revelion, preţurile sunt pentru toate buzunarele. La Eforie Nord, de pildă, pentru trei nopţi de cazare plus masa festivă plătiţi 459 de lei pe cameră, la un hotel de trei stele, cu mic dejun inclus. La un hotel de patru stele, în aceeaşi perioadă, costul se ridică la 978 de lei.

Sunt însă şi tarife mai mari. Dar avantajoase, se poate spune. În staţiunea Venus veţi plăti 2.725 de lei pe cameră, dar, atenţie, pentru patru nopţi de cazare. Şi mai mult decât atât, în regim all inclusive. În staţiunea Mamaia sunt preţuri care ajung la 3.060 de lei pe cameră, la hotel de cinci stele, pentru trei nopţi de cazare şi masa festivă.

 

 

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu