Târgul de nunţi 2016, la Palatul Parlamentului

Târgul de nunţi 2016, la Palatul Parlamentului
22 martie 2016 Printează articolul

Timp de trei zile, între 25 şi 27 martie, la Palatul Parlamentului din Capitală se va desfăşura a XX-a ediţie a Târgului de nunţi, cunoscut îndeosebi sub denumirea originală, anume “Mariage Fest”. Trei zile în care grandiosul Palat al Parlamentului va pune în evidenţă frumuseţea şi strălucirea rochiilor de mireasă, de la genul clasic la cel modern, de la dantela vaporoasă la voalurile brodate etc. Pe scurt, vorbim de un regal al mult doritelor şi aşteptatelor rochii de mireasă, rochie visată de fiecare femeie.

Program de vizitare

Această a XX-a ediţie, care va începe vineri, 25 martie, la ora 12:00, încheie târgul de nunţi din acest an. Preţul biletului de intrare pentru o persoană este în valoare de 25 de lei. Accesul la târgul de nunţi se face prin poarta C1 a Palatului Parlamentului, la intersecţia bulevardelor Naţiunile Unite şi Libertăţii. Programul de vizitare al târgului este următorul:
• Vineri, între orele 12:00 – 19:00.
• Sâmbătă, între orele 10:00 – 19:00.
• Duminică, între orele 10:00 – 18:00.

Târgul de nunţi 2016, la Palatul Parlamentului

Rochiţa de 20 de lei

Şi la această ediţie, organizatorii au pregătit reduceri la rochiile de mireasă. Şi vorbim de reduceri consistente, care pot ajunge până la 99 5, astfel că 20 de rochii, dintre cele care se vând în cele trei ore cât durează sesiunea de reduceri de tip Black Friday, vor costa doar 20 de lei/bucata. Pentru a fi printre primele domniţe care au acces în zona Black Friday, având în vedere numărul mare de vizitatori şi timpul scurt alocat (între orele 12:00 şi 15:00), organizatorii vă recomandă să veniţi cu două ore mai devreme la Palatului Parlamentului. Astfel, veţi fi printre primele mirese care vor putea avea acces, începând cu ora 12:00, în zona Black Friday.

Prezentări de modă din oră în orămoda mirese

Organizatorii Mariage Fest promit ca şi la această ediţie prezentările de modă să se ţină lanţ. Astfel, pe catwalk-ul special amenajat la Mariage Fest, care are o lungime de 15 metri, din oră în oră vor defila manechine care vor prezenta rochii ale creatorilor prezenţi la târg, pe podium alunecând kilometri de trenă. O ocazie în plus de a admira creaţiile anului în materie de rochii de mireasă şi de a alege, în final, cea mai potrivită şi frumoasă rochie de mireasă.
Mariage Fest promite că aduce în atenţia publicului tot ceea ce priveşte buna desfăşurare a unei nunţi, anume: ultimele si cele mai mari reduceri la rochiile de mireasă 2016, cea mai cuprinzătoare listă cu expozanţi din întreaga ţară, servicii şi produse pentru nunta dumneavoastră, indiferent de locaţia unde va avea loc, Târgul de nunţi 2016, la Palatul Parlamentuluimii de modele de verighete, inele şi bijuterii, demonstraţii şi propuneri de make-up pentru mirese, videografi şi fotografi pentru toate gusturile şi bugetele, sonorizări şi echipamente audio pentru evenimente, limuzine, maşini de epocă şi transport de lux, demonstraţii şi degustări de specialităţi culinare etc.

Mai multe detalii privind evenimentul sunt disponibile chiar pe site-ul organizatorului, la adresa http://www.mariagefest.ro/.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu