SocialXChange/Muncă pentru mâncare și haine

SocialXChange/Muncă pentru mâncare și haine
17 ianuarie 2016 Printează articolul

Prin intermediul proiectului SocialXChange, persoanele nevoiașe din Sectorul 6 au șansa să muncească pentru a obține mâncare și haine.
Situat în Calea Crângaşi nr.3, magazinul SocialXChange funcţionează de aproape un an, iar până în prezent 102 persoane i-au trecut pragul pentru a presta diferite activităţi în folosul comunităţii (săpat, greblat, curăţat zăpada, încărcat/descărcat marfă, igienizare suprafeţe, etichetare şi aranjare produse pe rafturi, lucru în seră, întreţinere construcţii etc.).

Donatorii au parte de diferite servicii pe care Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 le poate pune la dispoziţia doritorilor (animaţie petreceri pentru copii, spaţiu conferinţe, ore tenis, cursuri pentru copii, salinoterapie, terapie florală, etc).
Pe parcursul anului trecut, în topul produselor care au avut cea mai mare căutare în rândul celor care au prestat diferite activităţi se află conservele (1932 bucăți), uleiul (1476 litri), dulciurile (1471 kg), zahărul (1215 kg) şi făina (833 kg). De asemenea, prin intermediul magazinului SocialXChange, 100 de kg de detergent şi 60 de kg de lapte praf au fost donate bebenficiarilor.
Persoanele fizice, companiile, supermarketurile care doresc să susţină proiectul SocialXChange pot dona alimente neperisabile şi în termen de valabilitate, rechizite, produse igienico-sanitare sau jucării şi alte accesorii pentru copii.
Magazinul funcționează pe un principiu foate simplu: bucureștenii pot dona diverse produse pentru care primesc puncte cu ajutorul cărora pot beneficia de diverse servicii sau produse din cadrul magazinului.
La rândul lor beneficiarii – persoane nevoiașe – pot presta diverse servicii (de la spălat haine, la făcut curățenie etc) pentru care primesc puncte cu care pot achiziționa bunuri din cadrul magazinului.
Pentru mai multe informaţii puteţi suna la tel. 0723.600.885 sau puteți accesa http://www.socialxchange.ro.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu