Se caută vopsitori auto în Suedia

Se caută vopsitori auto în Suedia
19 aprilie 2016 Printează articolul

Angajatorii din Spaţiul Economic European, (Uniunea Europeană, plus Islanda, Liechtenstein si Norvegia) oferă, prin intermediul reţelei EURES, 281 de locuri de muncă, precum vopsitori auto în Suedia, poştaşi în Germania,infirmieri etc. Cele mai multe posturi, potrivit site-ului Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (www.anofm.ro) sunt oferite de angajatorii din Marea Britanie, după care urmează cei din Suedia, Germania, Slovacia, Cehia etc.

Posturile vacante

Cele 281 de locuri de muncă vacante în UE sunt disponibile în următoarele ţări:
• Marea Britanie – 110 locuri de muncă: 55 de locuri pentru îngrijitor persoane/infirmier, 50 de locuri pentru bucătar, 5 locuri pentru îngrijitor personae le domiciliu.
• Suedia – 55 de locuri de muncă: 20 de locuri pentru femeie de serviciu, 15 locuri pentru vopsitor auto, 10 locuri pentru mecanic auto, 10 locuri pentru tinichigiu auto.
• Germania – 37 de locuri de muncă: 15 locuri pentru factor poştal, 8 locuri pentru inginer electrician, 2 locuri pentru ergoterapeut, 1 loc pentru dezvoltator software, 1 loc pentru modelator specialist Maya/3D Studio Max 3D, 1 loc pentru inginer calitate (producţia de echipamente în industria aerospţială), 1 loc pentru inginer sistem navigaţie satelit Galileo.
• Slovacia – 37 de locuri de muncă: 30 de locuri pentru şofer autocamion transport internaţional, 7 locuri pentru îngrijitor persoane/infirmieri.
• Republica Cehă – 24 de locuri de muncă: 15 locuri pentru şofer profesionist camion, 5 locuri pentru şlefuitor/ pilitor, 3 locuri pentru şofer de camion ( categoriile C+E),1 loc pentru şofer camion (transport intern şi internaţional).
• Olanda – 6 locuri de muncă: 3 locuri pentru dulgher, 2 locuri pentru designer software, 1 loc pentru programator.
• Irlanda – 6 locuri de muncă: 5 locuri pentru ciontolitor tranşator carne, 1 loc pentru florar decorator.
• Norvegia – 4 locuri de muncă: 1 loc pentru doctorand în departamentul biomedical, 1 loc pentru doctorand în departamentul de analiză date mobile 1 loc pentru postdoctorand în departamentul biomedical, 1 loc pentru postdoctorand în departamentul reţele mobile de date despre instrumente de analiză.
• Spania – 1 loc de muncă: 1 loc pentru maseur.
• Belgia – 1 loc de muncă: 1 loc pentru baby sitter.

Persoanele interesate de unul dintre locurile de muncă prezentate fie pot accesa pagina de internet www.eures.anofm.ro, unde pot găsi detalii suplimentare privind job-ul respectiv, inclusiv termenul limită până la care este postul vizat disponibil, fie se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu