Program normal la plata impozitelor în Sectorul 3

Program normal la plata impozitelor în Sectorul 3
21 martie 2016 Printează articolul

Pentru că s-a modificat termenul de plată al impozitelor şi taxelor locale, în sensul că s-a prelungit cu trei luni, Primăria Sectorului 3 a revenit asupra deciziei de a prelungi programul de lucru la Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale în acest week-end. În consecinţă, la Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sectorul 3 programul de lucru cu publicul va fi cel obişnuit, deci nu va mai fi prelungit şi funcţionarii de la Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 3 nu vor mai avea program cu publicul în acest week-end.
Potrivit Ordonanţei de Urgenţă adoptate de executiv, ultima zi în care se pot depune declaraţiile pentru clădirile nerezidenţiale şi mixte s-a prelungit până pe 31 mai 2016, iar noul termen de plată al impozitelor şi taxelor locale, cu bonificaţia de 10 %, este 3o iunie 2016.

Sediile DGITL

Impozitele şi taxele locale aferente Sectorului 3 pot fi achitate la oricare dintre cele trei sedii ale Direcţiei Generale de Impozite şi Taxe Locale Sector 3, situate la următoarele adrese:
• str. Sfânta Vineri nr. 32;
• str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 3-5;
• str. Câmpia Libertăţii nr. 36.

De asemenea, impozitele şi taxele locale se pot achita şi la toate oficiile poştale şi agenţiile CEC de pe raza Sectorului 3.

Nu în ultimul rând, persoanele fizice pot să-și achite toate obligaţiile fiscale datorate bugetului local şi online, la adresa www.ghiseul.ro (site operat de Agenţia pentru Agenda Digitală a României), după obţinerea credenţialului (nume utilizator şi parolă).

“Emiterea credenţialului se efectuează pe loc, după completarea unei cereri de alocare, însoţită de copia cărţii de identitate a solicitantului, respectiv după crearea rolului unic nominal (în cazul în care acesta nu există, ci este comun cu alte persoane). Credenţialul pentru plata prin card bancar, pe site-ul www.ghiseul.ro, se înmânează personal la oricare dintre sediile DGITL Sector 3.”, se precizează într-un comunicat al Primăriei Sectorului 3.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu