Profesorul Ioan Bondrea, reales rectorul ULBS

Profesorul Ioan Bondrea, reales rectorul ULBS
25 februarie 2016 Printează articolul

Prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea a fost reales miercuri pentru un nou mandat de rector al Universității “Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS). La scrutinul desfășurat în 24 februarie au participat 558 din cei 696 de electori, dintre care 474 s-au exprimat pentru ca Ioan Bondrea să continute în fruntea universității sibiene și în următorii patru ani, 55 de voturi au fost declarate nule, iar 29 au fost voturi albe.
Ședința pentru validarea mandatului de rector va avea loc în cadrul ședinței Senatului ULBS din 29 februarie, dată la care va fi ales și noul președinte al Senatului Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu.

”Încerc un sentiment de mare mulţumire sufletească astăzi, când vă mulţumesc pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o. Este un succes nu numai al meu, ci al nostru, obţinut ca urmare a acţiunii dumneavoastră de a alege continuitatea. Votul de astăzi dovedește că o mare parte din comunitatea academică dorește să continuăm împreună proiectele pe care le-am început în mandatul actual, dar în același timp ne obligă să fim onești, transparenți și să oferim încredere și siguranță întregii comunități. Vă mulţumesc şi vă asigur că singura mea opţiune este binele universităţii, voi fi rectorul așteptat și pentru cei care m-au votat și pentru cei care nu m-au votat!”, le-a transmis Ioan Bondrea membrilor comunității academice a ULBS.

adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu