Premiere la Grand Cinema & More. „Extrem de pervers, şocant de violent şi diabolic”

Premiere la Grand Cinema & More. „Extrem de pervers, şocant de violent şi diabolic”
03 mai 2019 Printează articolul

Luna mai vine cu suspans şi senzaţii tari, cu premiere la Grand Cinema & More. „Extrem de pervers, şocant de violent şi diabolic” este traducerea filmului în care dragostea o determină pe Liz Kloepfer să lase deoparte toate precauţiile şi să se îndrăgostească de un tânăr ce se dovedeşte un criminal în serie.

Acţiunea are loc în 1969. Ted (Zach Efron) este un tip foarte arătos, deștept, cu farmec și afectuos. Liz Kloepfer (Lily Collins), o mamă care-și crește sigură copiii, cedează șarmului acestuia. Pentru ea, Ted e bărbatul visurilor ei, așa că lasă deoparte toate precauțiile, și se îndrăgostește până peste cap de acest tânăr. Cei doi par cuplul ideal cu o viață ca-n filme, până într-o zi, când, parcă de nicăieri, totul se prăbușește, și viața lor perfectă se face țăndări. Ted e arestat și condamnat pentru o serie de crime din ce în ce mai violente. Grijile lui Liz se transformă rapid în paranoia, căci, pe măsură ce probele împotriva lui se adună, aceasta e forțată să recunoască faptul că acest om cu care își împărțise până de curând viața ar putea fi, de fapt, un criminal psihopat.

Aceasta e povestea lui Ted Bundy, unul din cei mai notorii ucigași în serie ai tuturor timpurilor, privită prin ochii unei femei care l-a iubit și a crezut în el.

Alte filme care rulează în această lună la Grand Cinema & More Băneasa sunt “Miss Balla”, “Brightburn”, “Rocketman”. O lună care se anunţă a fi încărcată nu doar de mister şi acţiuni intense, ci şi de perioada fantastică a începuturilor legendei Elton John. Programul complet este disponibil la adresa https://www.grandentertainment.ro/grand-cinema-more.

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu