Pătraru se mută cu “Starea Nației” la Digi 24

Pătraru se mută cu “Starea Nației” la Digi 24
01 iunie 2016 Printează articolul

Simpaticul jurnalist Dragoş Pătraru, cel care în ultimii trei ani a parodiat fără milă toate personajele politice în cadrul emisiunii “Starea Naţiei”, a anunţat aseară despărţirea de televiziunea publică. La finele aceleiaşi emisiuni savuroase, Pătraru a anunţat oficial că se mută cu toată echipa. Nu a spus la ce televiziune va fi văzut, dar măcar le-a dat telespectatorilor un indiciu, spunându-le că pot afla toate amănuntele pe paginademedia.ro. Dragoş Pătraru şi a lui echipă se mută cu tot cu arme la Digi 24. De altfel, Dragoş Pătraru a fost prezentat oficial în Jurnalul de seară. Noul sezon al emisiunii “Starea Naţiei” va începe pe postul Tv Digi 24 la 1 august. Până atunci, însă, începând de luni, 6 iunie 2016, Pătaru va prezenta scurte “pastile”.

Proiect şi pentru diaspora

„Vreau să-i liniștesc pe oameni, oamenii sunt foarte ingrijorați că nu ne vor mai vedea. Pregătim un proiect și pentru oamenii din diaspora, vor putea vedea la Digi emisiunea, pe satelit. Facem subiectele interesante pentru public, publicul nu mai vrea să i se livreze informația seacă, noi folosim toate elementele umorului, nu doar satira. Folosim foarte multe lucruri, păstrăm această funcție de gate keeper. Este o emisiune care se realizeaza 80% pe opinia publicului.”
„Televiziunea Română e un fel de ONG care ia 80 de milioane de euro de la populație și plătește 3.000 de angajați. Nu puteam să rămânem intr-o instituție in care toată lumea urăște pe toată lumea.”
De altfel, ultima emisiune de aseară de la TVR 1 Pătraru a arătat realitatea pe care o intuia mai toată lumea, anume că este o degringoladă uriaşă în TVR, că se iroseşte banul public fără a se încerca revitalizarea televiziunii publice şi ridicarea cotei de piaţă, creşterea audienţei etc.
Amănunte suplimentare privind plecarea lui Pătraru puteţi citi pe http://www.paginademedia.ro.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu