O noapte printre giganţii de la Antipa

O noapte printre giganţii de la Antipa
10 iunie 2016 Printează articolul

Copiii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani pot petrece o noapte total diferită, de-a dreptul memorabilă, printre ginaţii de la Antipa. Până pe 16 septembrie 2016, deci pe tot parcursul verii, la fiecare două săptămâni, în ziua de vineri, copiii pot participa la programul „O noapte printre giganți” organizat de Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” din Bucureşti. Prima noapte printre giganţi a fost viner, 10 iunie, iar datele la care se organizează următoarele nopţi printre giganţi sunt următoarele: 24 iunie, 8 iulie, 22 iulie, 5 august, 26 august, 9 septembrie și 16 septembrie. Noaptea printre giganţi, de fapt printre cele mai mari mamifere care au existat vreodată pe Pământ, va fi cu atât mai interesantă, având în vedere că cei mici nu vor fi însoţiţi de părinţi, dar este clar că vor fi supravegheaţi.

Cu gândul la Deinotherium

Cum spun înşişi organizatorii programului „O noapte printre giganți”, “somnul vine altfel când adormi cu gândul la Deinotherium. În prima parte a serii, cei mici vor face un tur al muzeului, asigurându-se că toate exponatele din diorame au parte de un somn liniștit, apoi vor viziona filme documentare despre viața fascinantă a animalelor, oferite de către DaVinci Learning, şi vor adormi visând, poate, la lumea uriaşilor de altădată.”
Copiii vor sosi la ora 21:00 (la data aleasă şi la care s-au înscris), iar părinţii sunt aşteptaţi să-i ia a doua zi, sâmbătă, începând cu ora 8:30, după ce copiii au luat micul dejun, constând în brânzeturi proaspete asigurate de către sponsorul programului, Delaco Fan Brânză.
Înscrierea participanților se face în limita a 20 de locuri, pe adresa de email: info@antipa.ro sau la numărul de telefon 021.305.60.31.
O noapte printre giganţi costă 200 de lei/copil, 300 de lei /doi frați sau 400 de lei/trei frați.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu