Live de la Convenţia Internaţională de Fitness

Live de la Convenţia Internaţională de Fitness
11 martie 2016 Printează articolul

Pasionații de mișcare se pot înscrie la cursurile susținute de cei mai buni presenteri internaționali ai fitnessului, prezenți la București la sfârșitul lunii martie, şi pot afla detalii despre ultimele tendinţe în materie de fitness şi nutriţie. Cel mai așteptat eveniment de fitness al anului și, de altfel, singurul de acest gen din România – cea de-a șasea Convenție Internațională de Fitness – va avea loc în perioada 19 – 20 martie, la Rin Grand Hotel din București.
Tot ceea ce se întâmplă în cadrul Convenţiei va putea fi urmărit de oricine în timp real, accesând linkul https://livestream.com/Romania-Live-Events/fitness2016.

400 de lei pentru două zile de cursuri

Pasionații de fitness se pot antrena alături de zeci de presenteri (instructori) din Italia, Grecia, Spania, Anglia, Suedia, Australia, Argentina și Grecia, dar și România. Amatorii de mișcare se pot înscrie la clasele de fitness susținute de antrenorii români și internaționali pe parcursul celor două zile, contra unui bilet de participare care costă 400 de lei pentru întregul eveniment.
Specialiștii în fitness vor prezenta publicului ultimele noutăți din industrie (antrenament funcțional): Bosu, Circuite, Hiit, Insanity, Speed & Agility, Total Body, Plyometricworkout, Indoor Cycling, Aerobic, Dance& Step, Pilates, Body & Mind, Boot, AMP, Stret Ching. Convenția va aduce în fața iubitorilor fitness-ului cele mai apreciate și populare concepte ale industriei: Fight Club (Anglia), Body Art (Germania), SFT (Grecia), Kangoo Jumps (Elveția), Steel programes (Argentina), Functional Shape (România), Corex, Zumba, Aqua Shape, Indoor, Cycling, Ultimate Pilates (România), Limitless (România), Rebound etc.

Live de la Convenţia Internaţională de FitnessInstructori de top

Troy Dureh

Troy este, în prezent, unul dintre instructorii de top în fitness din UK, cu o experienţă care depăşeşte 14 ani. El ţine masterclass-uri în faţa a mii de oameni la convenții din întreaga lume. Troy este din Londra, Anglia şi este căutat de branduri sonore şi dorit în cercurile de celebrităţi. El este producătorul programului inovativ de dans Body Boot-Camp, cunoscut în întreaga lume.
Una dintre atracţiile principale ale cursurilor susţinute de Troy Dureh este faptul că antrenorul combină rap-ul cu antrenamentul de tip fight/box. În cadrul cursurilor susţinute, Troy Dureh le explică participanţilor cum să lucreze cântând rap.
Puteţi vizualiza unul dintre cursurile susţinute de Troy Dureh pe https://www.youtube.com/watch?v=I_K8BhzyxTE.

Clase / Seminarii

FIGHT-KLUB™ BAG BOX

Sâmbătă, 19 martie – 09:00 – 10:00

Conceptul flagship este un antrenament impresionant care s-a răspândit în toată Anglia. Un curs de bag box constă în a executa lovituri combinate de pumni și picioare într-un sac de box înalt de 180 cm, pe o muzică antrenantă. Există trei formate diferite de curs: “POWER CLASS” (lovituri simple și combinații puternice pe muzică), “TURBO CLASS” (combinații mai avansate pe muzică mai rapidă) și “CIRCUIT CLASS” (un circuit care utilizează sacul de box pentru întreținere)

KICK ASS BOOT-CAMP

Duminică, 20 martie – 12:45 – 13:45

Acest exercițiu presupune folosirea sacilor de box în combinație cu puncte de mare intensitate.
FIGHT-KLUB™ KHAI-BO
Duminică, 20 martie – 16:30 – 17:30
KHAI – BO este un tip de exerciții de freestyle combat, executate pe muzică. Lansat la sfârșitul anilor 90, este practicat azi de 3.000 de instructori din întreaga lume și este recunoscut ca unul dintre cele mai cunoscute forme de studio combat din Anglia. La fel ca și conceptul de Group Bag Box, KHAI-BO este împărțit în trei segmente POWER, TURBO și CIRCUIT. KHAI-BO folosește mișcări de luptă, care formează împreună o coregrafie predefinită. Oferă varietate participanților și este un antrenament distractiv și exploziv.

Stefano Crocetta

Mereu în lumea sportului, Stefano Crocetta a pornit cu artele marțiale și a realizat victorii importante la nivel național și internațional. De asemenea, este un adept al călăriei și cross-ului în toate domeniile de sport. După cariera în artele marțiale, s-a dedicat exclusiv sălii de fitness, studiind intens și aprofundând cunoștințele sale în disciplinele de muzică, în Pilates, body-building și apoi în management sportiv.
În momentul de faţă, el este presenter în multe țări din întreaga lume, în care susţine master class-uri și workshop-uri de step, aerobic, programe pentru condiționarea musculaturii și Pilates. Creator de program de instruire și al mărcii întregistrate Body in Motion, Stefano este constant în căutarea de metode inovative de antrenament. În prezent, el este coordonator și manager al IFA (Asociația Fitness italiană).

Clase / Seminarii

PILATES MAT-WORK

Sâmbătă, 19 martie – 11:30 – 12:30

Pilates Matwork poate fi predat pe trei niveluri diferite: începător, intermediar și avansat. Toate nivelurile sunt predate cu cea mai bună metodologie de predare, urmărindu-se normele și standardele disciplinei. Poate fi un antrenament foarte bun terapeutic sau atletic pentru toate tipurile de oameni.

PILATES FLOW MOTION

Sâmbătă, 19 martie – 16:30 – 17:30

Este un protocol de lucru pe bază muzicală, care ajută executarea mișcărilor fluide în exercițiile cheie ale Pilates-ului și exercițiilor la saltea. Scopul este de a obține, printr-un sistem de predare suplimentar, o secvență de exerciții, folosind toate planurile de mișcare și respectând regulile de echilibru între lanțurile musculare. Mișcările sunt predate cu o pedagogie progresivă și logică. Secvențele vor fi fluide și antrenante.

BODY IN MOTION ™

Duminică, 20 martie – 14:00 – 15:00

Acest concept este creat cu influențe din mai multe discipline: funcțional și antrenament cu greutatea corporală, arte marțiale, Pilates, dans, yoga, ceea ce oferă antrenamentului un caracter foarte interesant. Conceptul se bazează pe tonifierea întregului corp, incluzând toate tipurile de mișcare în toate planurile, creând un antrenament funcțional și echilibrat. Este predat cu o pedagogie ușoară, care dă acestui tip de antrenament o atmosferă foarte bună și o versatilitate mare pentru toate nivelurile de antrenament.

Conferinţe şi seminarii

Cei care vor ajunge la Convenţia Internaţională de Fitness în perioada 19 – 20 martie pot participa şi la o serie de conferinţe şi seminarii dedicate atât pasionaţilor de mişcare, cât şi profesioniştilor din domeniu. Sâmbătă, între orele 09:00 şi 10:00, Cristian Mărgărit va susţine seminarul Healthy Lifestyle, prezentând teme de interes precum importanţa dietei şi a sportului în stilul de viaţă modern, ce să mâncăm şi ce să evităm, ce tip de activităţi fizice sunt bune, alţi factori implicaţi în menţinerea sănătăţii, a energiei şi a frumuseţii pe termen lung.
Actualii sau viitorii proprietari de săli de fitness pot afla de la Andra Munteanu care sunt cele mai profitabile produse şi servicii pe care le pot vine, în cadrul seminarului ”From 0 to 1 million dollars from a fitness club”, ce va avea loc sâmbătă, între orele 12:45 şi 13:45.
Tot sâmbătă, între orele 12:45 şi 13:45, Lucian Niculescu le arată profesioniştilor din domeniu, dar şi amatorilor, cum să compună programe de antrenament folosind periodizarea, cum să aleagă ideal exerciţiile şi ce variabile să folosească pentru a obţine cea mai bună formă.
Seminariile vor continua şi pe parcursul celei de-a doua zi a Convenţiei. Duminică, între orele 10:15 şi 11:15, Valentin Vasile prezintă ultimele noutăţi în ceea ce priveşte nutriţia şi pierderea în greutate. De asemenea, Gabriela Nedelea o să vorbească, între orele 11:30 şi 12:30, despre diete şi adevărul din spatele acestora, iar Alexandru Valah îi învaţă pe instructori cum să prevină accidentările clienţilor (14:00- 15:00).

Înregistrare

Cursurile şi seminariile sunt dedicate atât amatorilor, cât și profesioniștilor din domeniu – instructori care pot deprinde ultimele tehnici în materie de fitness de la antrenori internaționali de renume.
Programul complet al Convenției se găsește pe pagina oficială a Fitness Scandinavia School (www.fitness-scandinavia.ro). Programările se pot face foarte simplu, accesând secțiunea Înregistrare, unde puteți bifa cursurile la care doriți să participați.
Noutățile pot fi urmărite și pe pagina de Facebook a evenimentului- Convenția Internațională Scandinavia Fitness (https://www.facebook.com/groups/1657567404520796/?fref=ts).

Expoziție de produse și servicii, spațiu de recreere și consiliere

Cea de-a șasea Convenție Internațională de Fitness va găzdui și Expoziția de produse și servicii din industria fitness-ului. Intrarea la expoziție este liberă.
Zona expo a fost special gândită ca un spaţiu complementar Convenţiei, unde participanţii să se poată încărca cu energie şi să se poată aproviziona pentru acasă. În zona expo vor fi organizate şi workshop-uri unde puteţi învăţa cum să faceţi mâncare raw vegan sau shake-uri sănătoase cu seminţe şi iaurt. De asemenea, în pauzele dintre cursuri, reprezentanţii Asociaţiei Vegetarienilor din România vor susţine workshop-uri de mâncare sănătoasă.
Vizitatorii expoziţiei vor avea ocazia să probeze gratuit faimosul Power Plate, considerat unul dintre cele mai bune aparate de fitness. Cel mai mare avantaj al antrenamentelor cu acest aparat este că oferă rezultate într-un timp mai redus decât exerciţiile fizice convenţionale. Zece minute de vibraţii pe Power Plate echivalează cu o oră de fitness.
În spaţiul expoziţional vor fi expuse articole dedicate atât sportivilor profesionişti, cât şi amatorilor de mişcare: echipamente sportive, precum costume aerobic şi lenjerie sport, aparatură utilizată atât în sălile de fitness, cât şi în propriile case, produse ce promovează o viață sănătoasă, produse naturale, bio, suplimente alimentare speciale pentru slăbire sau pentru anumite niveluri de fitness, suplimente alimentare pentru masă musculară şi forţă, pentru performanţă sportivă ori pentru sănătate şi frumuseţe.
În cadrul expoziţiei, vor fi prezenţi şi reprezentanţi ai unor clinici medicale şi de nutriţie, ai sălilor de sport, saloanelor de înfrumuseţare, lanţurilor de farmacii sau companiilor de asigurare. Tot ce vă interesează în domeniul sănătăţii şi fitness-ului puteţi afla prin simpla participare la expoziţia din cadrul Convenţiei Internaţionale de Fitness: ce exerciţii puteţi efectua, cum vă menţineţi o stare optimă de sănătate, cum să vă hrăniţi sănătos, care sunt cele mai noi produse în domeniu sau cele mai noi tendinţe în materie de frumuseţe.

Despre organizatori

Evenimentul este organizat de Școala “FITNESS SCANDINAVIA”. Academia a fost fondată în anul 2009 și, în doar un an, s-a poziționat ca una dintre primele companii de educație în fitness din România. Doar în primul an au fost instruiți peste 600 de instructori și entuziaști ai sportului. Astăzi, 5 ani mai târziu, Academia “FITNESS SCANDINAVIA” are peste 5.000 de clienți.
Fitness Scandinavia oferă diverse servicii pentru entuziaști ai fitness-ului, fie ei profesioniști, fie amatori. Portofoliul Academiei vine din educație în fitness profesionist, workshopuri despre concepte noi în fitness, convenții, congrese, tabere fitness și multe altele. Școala a preluat influența industriei fitness din zona Scandinavă, în special. Unul dintre fondatorii Fitness Scandinavia este din Norvegia.
Scandinavia deține o industrie a fitness-ului de ultimă generație și contribuie la crearea unui drum inovativ și inspirațional în acest domeniu de activitate.
Mai multe informații despre Fitness Scandinavia pot fi găsite pe site-ul www.fitness-scandinavia.ro
Coorganizatorul evenimentului este agenția Media Events (www.media-events.ro).

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu