Larisa Iordache, campioană la Universiada de vară de la Taipei

Larisa Iordache, campioană la Universiada de vară de la Taipei
22 august 2017 Printează articolul

Finala la individual-compus, care a avut loc astăzi, ne-a adus bucuria de a o vedea pe Larisa Iordache câştigând aurul, cu un total de 56,750 de puncte, şi devenind, astfel, campioană la Universiada de vară de la Taipei, din Taiwan. Locurile doi şi trei în finala la individual-compus au fost câştigate de Asuka Teramoto (Japonia, cu un total de 55,650 puncte) şi Elsabeth Black (Canada, cu un total de 54,950 de puncte).

Sportiva română Larisa Iordache, care a cucerit deja prima medalie de aur la Taipei, s-a calificat şi în alte trei finale (paralele, bârnă şi sol), după cum subliniază Agerpres.

La această a 29-a ediţie a Universiadei de vară de la Taipei, România este reprezentată de 91 de sportivi, care concurează la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo masculin, gimnastică artistică, scrimă şi judo.

În total, la a 29-a ediţie a Universiadei de vară participă 7.639 de sportivi, în 275 de evenimente care vor include 21 de ramuri sportive. La ediţia din 2015 a Universiadei, care a avut loc la Gwanju, în Coreea de Sud, România a obţinut şapte medalii (una de aur, trei de argint şi trei de bronz) şi locul 29 în clasamentul pe naţiuni.

Ţara noastră a fost gazda ediţiei de iarnă a competiţiei, în 1951, la Poiana Braşov, şi a celei de vară, în 1981, la Bucureşti.

Sursa foto: https://www.facebook.com/iordachelarisa

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu