Handball Fest 2017. CSM Bucureşti, FC Barcelona şi Rostov Don

Handball Fest 2017. CSM Bucureşti, FC Barcelona şi Rostov Don
05 august 2017 Printează articolul

Iubitorii handbalului vor avea ocazia să se delecteze cu câteva meciuri spectacol de liga campionilor, în cadrul Handball Fest 2017, eveniment care va aduce în atenţie echipele  CSM Bucureşti, FC Barcelona şi Rostov Don. Evenimentul sportiv, programat pentru 17 august, va avea loc la Sala Polivalentă din Bucureşti şi se speră ca atmosfera de la Handball Fest 2017 să fie similară cu cea de la meciurile din Liga Campionilor.  Pentru Handball Fest 2017 bugetul se ridică la aproape 90.000 de euro, fiind acoperit de către CSM Bucureşti.

„Sperăm ca la evenimentul din 17 august, Sala Polivalentă să fie plină ca la meciurile de Champions League. Întreg bugetul alocat acestui eveniment este de 90.000 de euro și a fost produs de rezultatele echipei feminine de handbal a clubului în sezonul de Champions League. Întâlnim două formații de top, iar eu cred că nu s-a mai făcut în România un astfel de eveniment la nivel de echipe de club. Adversari precum Barcelona și Rostov ne arată că drumul nostru este cel pe care orice formație de top vrea să meargă.”, a declarat Cristian Stamate, team managerul echipei masculine CSM București.

La Handball Fest 2017, fanii CSM Bucuresti vor avea parte de multe suprize, printre care şi şansa de a le ura „bun venit” noilor jucători şi jucătoare, în Fan zone-ul care va fi special amenajat.

Bilete la Handball Fest 2017

Biletele au fost puse deja în vânzare prin reţeaua Eventim (http://www.eventim.ro/ro/) și, în funcţie de categorie (peluză, tribună, lojă), au preţuri între 30 și 120 de lei. Suporterii care și-au achiziționat abonamente pentru sezonul de Champions League beneficiază de intrare gratuită la Handball Fest 2017.

Meciul dintre echipele feminine CSM București și Rostov Don se va disputa de la ora 18:00, iar partida dintre echipele masculine CSM București și FC Barcelona este programată pentru ora 20:30.

Sursa foto: Digi24

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu