Până pe 8 martie – Festivalul Iubirii în Parcul Lumea Copiilor

Până pe 8 martie – Festivalul Iubirii în Parcul Lumea Copiilor
24 februarie 2016 Printează articolul

Autorităţile din Sectorul 4 îi aşteaptă pe toţi bucureştenii, de la cei mai mici la cei mai mari, în Parcul Lumea Copiilor, la Festivalul Iubirii. Evenimentul, care celebrează Dragobetele, iubirea şi vernirea primăverii, începe pe data de 24 februarie şi se va desfăşura timp de două săptămâni, până pe 8 martie inclusiv.

În toată această perioadă, toţi cei care vor dori să petreacă momente speciale în compania persoanei iubite, vor avea ocazia să se relaxeze în aer liber, în acordurile melodiilor de dragoste interpretate de artişti şi cantautori ce vor concerta pe scena special amenajată în Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4. Despre iubire şi natură vor cânta şi copiii care activează în cadrul Centrului Cultural pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”, dar şi elevii Colegiului Naţional de Arte „Dinu Lipatti”.

Pe aleea de acces în Parcul Lumea Copiilor vor fi prezenţi peste 150 de expozanţi, de la care toţi cei prezenţi vor putea achiziţiona mărţişoare pentru persoanele iubite şi cadouri special pentru Ziua de 8 Martie. De asemenea, în cadrul festivalului Iubirii vor fi organizate numeroase ateliere de confecţionat mărţişoare şi podoabe tradiţionale, toate având ca tematică primăvara. Din standurile special amenajate pe aleea de acces în Parcul Lumea Copiilor vizitatorii vor fi îmbiaţi cu dulciuri în formă de inimă, degustări de vinuri, printre care şi vinul „TE IUBESC”, pentru a-i introduce pe îndrăgostiţi în atmosfera festivă a acestor zile speciale.
În acelaşi scop, scena din Parcul Lumea Copiilor va găzdui şi concursuri inedite, organizate pentru a desemna şi premia „cel mai tandru sărut”, „cea mai frumoasă declarație/catren de dragoste”, „Miss și Mister Iubire” sau „cât de bine îți cunoști iubitul/iubita”.
Totodată, vor fi organizate tombole, câştigătorii urmând să se bucure împreună de numeroase surprize, precum un tur romantic al oraşului, o cină sau un week – end în doi.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu