De Dragobete, spune “DA” în Autobuzul dragostei

De Dragobete, spune “DA” în Autobuzul dragostei
22 februarie 2016 Printează articolul

Asociația Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău îi invită miercuri, 24 februarie 2016, pe băcăuani la un eveniment inedit. Astfel, între orele 10:00 și 16:00 fiecare băcăuan poate să intre în rândul celor căsătoriți, chiar și pentru o zi, într-un loc mai deosebit. Este vorba despre autobuzul dragostei, a cărui destinație este doar “Iubirea”. De Dragobete, spune “DA” în Autobuzul dragostei

Autobuzul dragostei, pe traseul liniei 22

Evenimentul este organizat în parteneriat cu S.C Transport public S.A., „Autobuzul dragostei” circulând pe traseul liniei 22. „Autobuzul dragostei”, cu destinația „Iubire”, va opri în fiecare stație pentru a îmbarca îndrăgostiții de toate vârstele care doresc să își unească destinele pentru o zi. Cei care se căsătoresc pentru o zi vor primi certificate de căsătorie valabile pentru acea zi specială. Autobuzul, decorat anume cu baloane și inimioare pentru a creea o atmosferă cât mai placută, va circula prin oraș pe parcurusul a 6 ore, timp în care sunt asteptate foarte multe cupluri pentru a-și uni destinele și a spune “DA”, măcar pentru o zi.
“Continuăm și anul acesta tradiția românească și îi învităm pe toti cei îndrăgostiți să-și declare dragostea în autobuzul iubirii. Dacă pentru tineri a te căsători pentru o singură zi este o simplă joacă, un gest de iubire, poate anul acesta vom avea parte de o adevărată cerere în căsătorie. Așteptăm persoane de toate vârstele care doresc să ia parte la acest eveniment și să se căsătorească cu acte în regulă.”, anunță reprezentanții Asociației Ligii Studenților din universitatea băcăuană.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu