Dance all stars: Regalul dansului sportiv

Dance all stars: Regalul dansului sportiv
09 februarie 2016 Printează articolul

Începutul lunii martie aduce la Sala Polivalentă din Bucureşti un adevărat regal al dansului sportiv. Este vorba de “Dans all stars”, Campionatul Naţional de Dans Sportiv, organizat de Contesina Dance Studio şi Federaţia Română de Dans Sportiv. Timp de trei zile, între 4 şi 6 martie, Sala Polivalentă din Capitală îmbracă straie de sărbătoare, aducând în prim planul spectatorilor şi celor mai buni 20 de arbitri din lume cele mai frumoase cupluri de dansatori. Publicul va putea admira nu doar regalul dansului sportive, ci şi cele mai frumoase costume brodate cu sute de mii de paiete şi zeci de mii de pietre strălucitoare. Trei zile de competiţie aşa cum s-au mai văzut în România, trei zile care-I vor ţine pe spectator cu sufletul la gură, o adevărată lecţie de mişcare elegant, plină de talent de la starurile lumii dansului sportiv. Magia dansului sportiv va fi completată cu două spectacole de muzică şi dans. Andreea Bălan şi trupa sa vor ridica sala în picioare sâmbătă, 5 martie, de la ora 17,45, în timp ce Corina îi va încânta pe spectator duminică, 6 martie, de la aceeaşi oră.

Preţ bilete şi rezervări

Preţul unui bilet este de 50 de lei/zi de concurs.
Bilete disponibile la regalul dansului sportiv “Dance all stars”, în rețeaua Vreau Bilet, sunt dinsponibile în București la următoarele adrese: • casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central; • casa de bilete Vreau Bilet din B-dul Octavian Goga nr. 24, bl. M62, sc. 1, et. 1, ap. 1, interfon 50, sector 3; • Arte International – Librăria Eminescu; • EuroGSM – București Unirii (Unirea Shopping Center – aripa centrală lifturile exterioare); • EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1); • EuroGSM – București Lujerului (în incinta Hypermarketului Cora Lujerului). În provincie, biletele se pot cumpăra de la următoarele instituţii: • Iaşi – Casa de Cultură a Studenților din Iași; • în Galați – Casa de Bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Galați; • Constanța – Casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța şi Agenția de turism Mistral Tours-Mamaia, Constanța. De asemenea, biletele se pot cumpăra şi online, pe vreaubilet.ro, pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.
dans sportiv 2
Programul detaliat al celor trei zile special de dans sportiv, precum şi rezervări de bilete şi înscrieri la competiţie sunt disponibile la adresa http://danceallstars.ro/campionatul/2016/programul-oficial-descarca-pdf-campionatul-national-de-dans-sportiv/.

Sursă fotografii: http://1music.ro

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu