Cursuri gratuite pentru BAC și admiterea la facultate

Cursuri gratuite pentru BAC și admiterea la facultate
02 ianuarie 2016 Printează articolul

Elevii sibieni care doresc să se pregătească suplimentar pentru examenele de bacalaureat și admitere la facultate, la matematică, au șansa de a învăța gratuit de la profesori ai Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu, se spune într-un comunicat al universităţii sibiene.
Începând de sâmbătă, 24 octombrie, cinci cadre universitare ale Facultății de Inginerie vor începe cursurile de pregătire cu elevi din toți cei patru ani de liceu. Vor fi 20 de ședinte, sâmbăta, între orele 9,00-12,00, iar cursurile se vor desfășura în Aula IE 101 a Facultății de Inginerie.
”La pregătire pot participa nu doar elevi din clasele a XI-a și a XII-a, ci și din a IX-a și a X-a, pentru că orele sunt structurate să acopere materia din toți cei patru ani. Participarea la aceste cursuri de pregătire este gratuită și nu implică absolut niciun angajament al elevilor, nici măcar prezența nu este obligatore la toate cursurile. Există un calendar al pregătirilor și fiecare elev poate să vină la cursul care îl intereseaza”, a declarat conf.dr.ing. Lizeta Popescu. Numărul maxim de elevi care pot participa este de 72.
”Sâmbătă începem pregătire la matematică, dar sperăm ca în curând să facem același lucru și la informatică”, a adăugat conf.dr.ing. Lizeta Popescu.
Inițiativa profesorilor Faculății de Inginerie se află la al treilea an consecutiv și este o acțiune de sprijinire a tinerilor care doresc să își consolideze cunoștințele înaintea examenelor de bacalaureat și, mai apoi, admitere la facultate.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu