“80 la putere!”, reprogramat pentru 16 martie 2016

“80 la putere!”, reprogramat pentru 16 martie 2016
13 octombrie 2015 Printează articolul

Artiștii implicați in proiectul “80 la putere!” – Corina Chiriac, Adrian
Daminescu, Silvia Dumitrescu, Mihai Constantinescu, Carmen Rădulescu, Anca Țurcașiu, Anastasia Lazariuc au propus reprogramarea spectacolului de muzică ușoară “80 la putere!”, ce ar fi trebuit să aibă loc pe 26 octombrie, la Sala Palatului din București.

“Din respect pentru marele artist Gabriel Cotabiță, căruia îi dorim însănătoșire cât mai grabnică, și pentru a susține Gala caritabilă organizată pentru acesta la doar 3 zile distanță de spectacolul de muzică ușoară românească “80 la putere!”, la propunerea artiștilor implicați în proiect, am hotărât să reprogramăm evenimentul nostru pentru data de 16 martie 2016. Spectacolul se va desfășura tot la Sala Palatului și în martie, anul viitor, va urca pe scenă alături de artiștii din distribuție și invitatul nostru special, Gabriel Cotabiță.” – au declarat organizatorii evenimentului.

Biletele achiziționate pentru spectacolul din 26 octombrie de la Sala Palatului rămân valabile pentru concertul din 16 martie 2016, dar persoanele care doresc recuperarea contravalorii acestora se pot adresa punctului de vânzare de la care au fost procurate, începând cu data de 26 octombrie 2015.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu