Concertele artiştilor străini în 2016

Concertele artiştilor străini în 2016
02 ianuarie 2016 Printează articolul

În materie de spectacole, anul 2016 vine şi cu premiere pentru publicul din ţara noastră. Este vorba despre Charles Aznavour, Brian May, Lura și legendara trupă Queen cu Adam Lambert (în fotografie, sursa https://ro.wikipedia.org), care vor concerta pentru prima dată în ţara noastră.

Artişti străini, pentru prima dată în România

Andre Rieu, Lara Fabian, Richard Clayderman, Paul Anka și Nana Mouskouri sunt artişti care vor reveni să concerteze în faţa publicului român.

Primul artist străin care va concerta pentru prima dată la noi în ţară, în 2016, va fi Lura. Cântăreaţa portugheză va avea spectacol pe 24 ianuarie, la Hard Rock Café, din Bucureşti.

În premieră, pe scena din România, va concerta şi Charles Aznavour. Supranumit Frank Sinatra al Franței, artistul va concerta pe 20 februarie, în cadrul ultimului său turneu din carieră.

Brian May, chitaristul legendarei trupe Queen, totodată compozitor, producător și unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni ai lumii, va veni pentru prima dată în România pe 14 martie.

Nu în ultimul rând, pe 21 iunie, în Piața Constituției din Capitală, românii vor avea ocazia să vadă şi să asculte live, pentru prima dată, celebra trupă Queen, împreună cu mai tânărul său solist, Adam Lambert.

Din nou pe scena românească

Nana Mouskouri revine la București, pe 5 martie, într-un concert la Sala Palatului.

Pe 9 martie, celebrul pianist Richard Clayderman vine iarăşi la București, într-un concert cu un repertoriu diferit, ales special pentru a celebra Ziua Internațională a Femeii.

Alessandro Safina, „unul dintre cei mai populari tenori ai lumii”, revine pe 14 aprilie cu concertul care ar fi trebuit să aibă loc inițial pe 21 decembrie, anul trecut.

Frumoasa Lara Fabian va urca pe scena românească în 22 aprilie, pentru un concert care va fi susținut în cadrul turneului „Un Soir Autour Du Monde”.

În fine, unul dintre concertele așteptate foarte mult de bucureșteni va fi cel al celebrului violonist Andre Rieu. Acesta revine, la București, cu un spectacol ce va avea loc pe 11 iunie, simpaticul şi îndrăgitul olandez fiind însoțit de Orchestra Johann Strauss.

Informaţii suplimentare privind toate concertele din acest an, precum şi preţul biletelor şi rezervarea de bilete sunt disponibile şi pe http://www.infomusic.ro.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu