Chestionar pentru evaluarea serviciilor oferite de primărie

Chestionar pentru evaluarea serviciilor oferite de primărie
25 mai 2018 Printează articolul

Un chestionar pentru evaluarea serviciilor oferite de primărie au acum la dispoziţie bucureştenii care locuiesc în Sectorul 3. Este vorba despre un chestionar de evaluare a serviciilor oferite cetățenilor de instituție, chestionar disponibil la sediul Primăriei Sectorului 3. Chestionarul se poate acesa şi complete şi online, documentul fiind disponibil la adresa www.primarie3.ro. Imediat ce aţi intrat pe site-ul respective, faceţi click pe „Evaluează serviciile oferite de Primăria Sectorului 3”, link către proiectul „Mai Responsabili”.

Cinci secţiuni

Chestionarul este structurat pe cinci secțiuni, anume: accesibilitatea serviciilor publice furnizate, completarea formularelor și, dacă a fost cazul, modalitatea de achitare a taxelor aferente pentru o birocrație minimală, confortul spațiului, eficiența și eliminarea șpăgilor.

Pentru evaluarea serviciului public, cetățenii nu sunt obligați să își decline identitatea, deci pot rămâne anonimi.  Datele înregistrate pe platforma www.mairesponsabili.ro sau în chestionarele în format fizic sunt folosite exclusiv în scopul proiectului, nu sunt publice și nu se transmit terților. Proiectul „Mai Responsabili” este o inițiativă de responsabilizare civică, la final urmând a se face  recomandări pentru remedierea problemelor semnalate de cetăţeni.

 

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu