Chestionar pentru evaluarea serviciilor oferite de primărie

by stiriAdmin | mai 25, 2018 11:41 pm

Un chestionar pentru evaluarea serviciilor oferite de primărie au acum la dispoziţie bucureştenii care locuiesc în Sectorul 3. Este vorba despre un chestionar de evaluare a serviciilor oferite cetățenilor de instituție, chestionar disponibil la sediul Primăriei Sectorului 3. Chestionarul se poate acesa şi complete şi online, documentul fiind disponibil la adresa www.primarie3.ro[1]. Imediat ce aţi intrat pe site-ul respective, faceţi click pe „Evaluează serviciile oferite de Primăria Sectorului 3”, link către proiectul „Mai Responsabili”.

Cinci secţiuni

Chestionarul este structurat pe cinci secțiuni, anume: accesibilitatea serviciilor publice furnizate, completarea formularelor și, dacă a fost cazul, modalitatea de achitare a taxelor aferente pentru o birocrație minimală, confortul spațiului, eficiența și eliminarea șpăgilor.

Pentru evaluarea serviciului public, cetățenii nu sunt obligați să își decline identitatea, deci pot rămâne anonimi.  Datele înregistrate pe platforma www.mairesponsabili.ro[2] sau în chestionarele în format fizic sunt folosite exclusiv în scopul proiectului, nu sunt publice și nu se transmit terților. Proiectul „Mai Responsabili” este o inițiativă de responsabilizare civică, la final urmând a se face  recomandări pentru remedierea problemelor semnalate de cetăţeni.

 

 

Endnotes:
  1. www.primarie3.ro: http://www.primarie3.ro/
  2. www.mairesponsabili.ro: http://www.mairesponsabili.ro/

Source URL: https://www.stiriutile.ro/chestionar-pentru-evaluarea-serviciilor-oferite-de-primarie/