Campanie umanitară la Universitatea din Sibiu

Campanie umanitară la Universitatea din Sibiu
21 ianuarie 2016 Printează articolul

Conducerea și angajații Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu au lansat o campanie umanitară pentru a sprijini un cadru didactic ale instituției, care acum are nevoie de sprijin. Este vorba despre conf. univ. dr. Adrian Moroșan, Director al Departamenului de Finanțe-Contabilitate al Facultății de Științe Economice care, în luna decembrie, a suferit un accident de mașină.
”Din fericire starea lui s-a îmbunătățit, a ieșit din comă, însă pentru Adrian Moroșan urmează o lungă și costisitoare perioadă de recuperare. Din acest motiv am decis ca la nivelul universității, dar nu numai, să demarăm o campanie de strângere de fonduri pentru a-l ajuta pe Adrian să se recupereze cât mai repede”, a declarat prof.univ.Ioan Bondrea, rectorul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu.
Cei care doresc să contribuie cu donații o pot face în contul RO53CECESB0131RON0297762 – Sindicatul Cadrelor Universitare din Sibiu.
Prin formularul 230 se poate direcţiona un procent de 2% din impozitul anual către Sindicatul Cadrelor Universitare din Sibiu, pentru Adrian Moroșan.
230 (1) (1)Clik aici pentru a descărca formularul 230 pentru direcționarea a 2 % din impozitul anual către Sindicatul Cadrelor Universitare din Sibiu, pentru Adrian Moroșan.
Adrian Moroșan are 39 de ani, este căsătorit și are o fetiță de 2 ani.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu