Buton de panică în şcolile din Sectorul 1

Buton de panică în şcolile din Sectorul 1
07 octombrie 2015 Printează articolul

Părinţii elevilor care învaţă în Sectorul 1 pot sta mai liniştiţi pentru că toate unităţile de învăţământ din Sectorul 1 sunt dotate cu buton de panică. Timpul de răspuns al echipelor de intervenţie este de cel mult şapte minute de la acţionarea butonului de panică.
Echipamentul de alarmare este montat în fiecare unitate de învățământ într-un loc ușor accesibil personalului de pază și se utilizează în următoarele situații: pătrundere fără drept în unitatea de învățământ, intrare prin efracție, atac asupra personalului de pază, tulburarea ordinii și liniștii publice, urgențe medicale sau în caz de incendiu.
Butoanelor de panică li se adaugă şi sistemul de supraveghere video, astfel de sisteme fiind deja montate în aproape jumătate din şcolile şi liceele din Sectorul 1. Tot în cadrul programului „Siguranţă în unităţile de învăţământ preuniversitar”, care este derulat de către Primăria Sectorului 1, clădirile tutror unităţilor de învăţământ de pe raza sectorului 1 au fost dotate cu instalaţii antidescărcări electrice, dar şi cu sisteme antiincendiu.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu