Aspiratoare profesionale pentru donaţii SocialXChange

Aspiratoare profesionale pentru donaţii SocialXChange
08 martie 2016 Printează articolul

Bucureştenii care fac donaţii de produse la Magazinul SocialXChange din Calea Crângaşi nr. 3 pot primi un aspirator profesional.
Conceptul magazinului SocialXChange presupune stimularea donaţiilor venite din partea cetăţenilor sau a firmelor şi direcţionarea acestora către persoanele defavorizate, care trec printr-o perioadă grea din punct de vedere financiar. În schimbul muncii lor, oamenii nevoiaşi primesc un număr de puncte, în funcţie de tipul şi durata muncii prestate, cu care îşi pot alege produse de maximă necesitate de pe rafturile magazinului.

Puncte

Reprezentanţii magazinului au anunţat că au primit o donaţie de aspiratoare profesionale, iar acestea aşteaptă să fie transformate în produse alimentare, igienico-sanitare, rechizite, jucării, etc pentru oamenii nevoiaşi, dar harnici din Sectorul 6.
Aspiratoarele sunt opt la număr, de trei feluri diferite, iar de la început au primit puncte în funcţie de performanţe:
• Aspiratorul ProTECH Line PT2 (150 puncte = 300 lei) dispune de filtrare prin apă, înlătură praful de pe orice obiect din încăpere, dar şi din atmosferă, fiind recomandat pentru curăţarea spaţiilor locuite de persoanele alergice.
• Aspiratorul ProTECH Line PT22 (200 puncte = 400 lei) are un motor cu două turbine care îi conferă capacitatea de a curăţa suprafeţele prăfuite, cu fragmente solide, dar şi lichide.
• Aspiratorul ProTECH Line PT35 (250 puncte = 500 lei) dispune, în plus, de un sistem de spălare cu extracţie aspirantă (destinat suprafeţelor textile şi podelelor dure), pulverizează detergentul sub presiune şi-l reabsoarbe eficient şi puternic, extrăgând mizeria şi lăsând suprafeţele curate şi uscate.

Magazinul nu primeşte bani

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, în a cărui subordine este Magazinul SocialXChange, atenţionează că aspiratoarele, deşi sunt noi (nefolosite), nu beneficiază de certificat de garanţie, iar pentru a le obţine trebuie să donaţi produse, magazinul nu primeşte bani. Metoda este extrem de simplă: fiecare produs donat, fie că este alimentar sau nu, valorează un anumit număr de puncte.O dată cumulate punctele de către donatori, acestea pot fi folosite pentru achiziţionarea altor produse din magazin.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu