2 LEI, BILETUL LA ACVARIUL DIN CONSTANŢA

2 LEI, BILETUL LA ACVARIUL DIN CONSTANŢA
19 septembrie 2016 Printează articolul

Acvariul din Constanţa este un obiectiv care nu trebuie ratat, mai ales că preţul biletului s-a redus substantial după ce s-a încheiat sezonul estival. Mai exact, 2 lei pentru elevi şi studenţi. O incursiune în lumea peştilor este de-a dreptul relaxantă. O vizită la Acvariu te face să uiţi de tumultul de afară şi să revii mult mai liniştit şi cu „bateriile încărcate”.
Acvariul din Constanţa s-a înfiinţat la 1 mai 1958 ca primul acvariu public din România şi adăposteşte 58 de bazine. Bazinul din mijloc sau central conţine faună din Marea Neagră – scorpii de mare, limbă de mare, pisică de mare, guvizi şi, nu în ultimul rând, relicte ponto-caspice care impresionează prin dimensiune şi vârstă în captivitate (18 ani). Ce mai atrage la acvariul din Constanţa şi este musai să îl vizităm?
„La acvariul nostru mai pot fi văzute specii de Amazon, pisica de Amazon, ciclide americane şi ciclide africane. De asemenea, avem bazine cu peşti de coral, peştele balon, murena, nemo etc., iată doar câţiva dintre locatarii noştri care vă aşteaptă să-i vedeţi. Restul este surpriză.”, ne-a spus d-na Adriana Chiorean, şef secţie la Acvariu.acvariu 2

Adresă, tarif, program de vizitare

Acvariul este situat pe Bulevardul Elisabeta nr. 1, chiar faţă în faţă cu Cazinoul Constanţa, pe faleza constănţeană. Programul de vizitare în perioada 1-30 septembrie 2016 este zilnic, între orele 09:30-20:30, iar preţul unui bilet este de 8 de lei pentru adulţi şi 2 lei pentru elevi şi studenţi (tarife valabile între 1 şi 30 septembrie 2016 ), pentru copiii cu vârsta sub 7 ani intrarea la Acvariu fiind gratuită.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu