Vot masiv în Camera Deputaţilor. Aleşii neamului pot fi şi buticari

Vot masiv în Camera Deputaţilor. Aleşii neamului pot fi şi buticari
20 decembrie 2017 Printează articolul

Un vot masiv în Camera Deputaţilor le dă unele drepturi aleşilor. Concret, aleşii neamului pot fi şi buticari, mă rog,comercianţi, în calitate de persoane fizice. Plenul Camerei Deputaţilor a luat azi o decizie în acest sens. Au fost astfel abrogate o serie de prevederi din Legea 161 din 2003, în aşa fel încât calitatea de comerciant este eliminată din lista de incompatibilităţi a parlamentarilor, prefecţilor, subprefecţilor, primarilor şi viceprimarilor, preşedinţilor şi vicepreşedinţilor de Consilii Judeţene.

Proiectul a fost promovat de cinci parlamentari ai UDMR, primind o largă susţinere prin vot, mai precis 180 de voturi pentru, numai 86 contra şi 5 abţineri. Camera Deputaţilor a fost în acest caz for decizional.

Ca atare, stimaţi cetăţeni, să nu vă miraţi dacă de acum încolo veţi cumpăra o cinzeacă de la domnul parlamentar, o pereche de ciorapi de la prefect, cinci cârnaţi de la preşedintele de Consiliu Judeţean şi trei sticle cu ulei de floarea soarelui de la primar. Că, vorba aia, sunt şi ei oameni şi trebuie să trăiască. Iar după programul de la instituţia statului ar putea să vină la magazinul personal şi să se ocupe de activitatea lor. De bază…

 

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu