Visul american. Din motive tehnice, Loteria Vizelor se reia de la zero

Visul american. Din motive tehnice, Loteria Vizelor se reia de la zero
18 octombrie 2017 Printează articolul

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti anunţă că programul Loteria Vizelor se reia de la zero, din cauza unor disfuncţionalităţi tehnice. Toţi cei care au trimis până acum dosare în acest sens trebuie să le retrimită, începând de miercuri, 18 octombrie. Perioada iniţială de înscriere începuse în 3 octombrie. Americanii susţin acum că au apărut probleme legate de „integritatea procedurii” de selecţie a dosarelor.

Aşadar începând de astăzi, 18 octombrie, de la ora 19:00, ora României, toţi cei care au trimis dosare vor trebui să le retrimită. Numai aşa solicitările lor vor fi luate în consideraţie, arată ambasada SUA la Bucureşti. „Regretăm orice inconvenient adus participanților la programul Diversity Visa (Loteria Vizelor). Pentru a asigura corectitudinea și pentru a proteja integritatea procedurii pentru toți cei implicați, va trebui să reîncepem procesul de înscriere pentru acest an (DV-2019)”, arată ambasada SUA în cadrul unui comunicat.

Instrucţiuni importante

Ca atare, noua procedură de înscriere are ca dată de pornire 18 octombrie, ora 19:00, ora României, şi ca dată de finalizare a înscrierilor 22 noiembrie, ora 19:00, ora României. De reţinut deci că înscrierile făcute până la 18 octombrie nu se iau în considerare.

„Vă puteți înregistra din nou fără să fiți descalificat din cauza trimiterii mai multor înscrieri. Persoanele care se vor înregistra de mai multe ori în timpul noii perioade de înscriere vor fi descalificate”, ţine să precizeze Ambasada SUA.

Pe de altă parte, Departamentul de Stat al SUA va trimite fiecărui participant, dintre cei înscrişi până în 18 octombrie, un mesaj automat la adresa de mail de la care a fost efectuată înscrierea, îndrumând solicitantul să reia procedura. Totodată, solicitanţii vor fi îndrumaţi să acceseze pagina dvlottery.state.gov pentru a afla un anunţ important.

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu