Unde pot sesiza probleme administrative locuitorii Sectorului 3

Unde pot sesiza probleme administrative locuitorii Sectorului 3
29 mai 2018 Printează articolul

Unde pot sesiza problem administrative locuitorii Sectorului 3 este o întrebare care acum are şi răspuns. Prin serviciul electronic lansat, cetățenii din Sectorul 3 pot sesiza problemele administrative cu care se confruntă.
În cadrul procesului de digitalizare a serviciilor oferite locuitorilor s-a lansat şi o aplicație prin care locuitorii Sectorului 3 pot face sesizări în timp real de la fața locului, atunci când întâmpină probleme administrative.

Aplicaţie disponibilă pe telefon şi tabletă

“Primăria Sectorului 3 pune la dispoziția cetățenilor acest serviciu atât pe site-ul instituției, cât și printr-o aplicație mobilă gratuită. Aplicația este disponibilă pentru toți posesorii de dispozitive mobile (tabletă, smartphone), indiferent de sistemul de operare folosit (android sau iOS). După instalarea aplicației pe dispozitivele mobile sau utilizând componenta web afișată pe site-ul instituției, cetățenii Sectorului 3 își vor crea un cont cu ajutorul căruia vor putea transmite sesizări către primărie, urmând să primească notificări automate sub formă de mesaje de poștă electronică la înregistrarea și la rezolvarea sesizării.
Se creează astfel o comunicare permanentă între cetățeni și instituția publică, prin utilizarea serviciilor electronice inovative în rezolvarea solicitărilor cetățenilor. Prin intermediul aplicației, solicitările cetățenilor sunt preluate direct de compartimentul responsabil din cadrul primăriei. Utilizatorii pot urmări permanent stadiul sesizărilor atât prin notificările primite prin e-mail, cât și în aplicație, dar și pe harta web.”, se spune în comunicatul Primăriei Sectorului 3.
Aplicația recent lansată permite monitorizarea și optimizarea performanței la nivelul compartimentelor de specialitate, la nivelul funcționarilor implicați în activitatea de rezolvare a solicitărilor, dar și a operatorilor economici subcontractați pentru prestarea serviciilor de salubrizare, întreținere a străzilor sau efectuare de lucrări în spații publice.

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu