Un alt caz în care profesorul e înjurat şi bătut. Agresorul, un elev de-a VII-a

Un alt caz în care profesorul e înjurat şi bătut. Agresorul, un elev de-a VII-a
09 decembrie 2017 Printează articolul

Violenţa în şcoli pare să se tot amplifice. A apărut un alt caz în care profesorul e înjurat şi bătut. Agresorul fiind un elev de-a VII-a. A apărut un alt caz de profesor agresat verbal şi fizic de un elev. După ceea ce s-a întâmplat zilele trecute într-o şcoală comunală din Teleorman, iată că acum situaţia se repetă într-o unitate de învăţământ din Miercurea Ciuc.

În timpul orei, unul dintre elevi a început s-o înjure pe profesoară. Ba chiar s-o lovească. Ceea ce e şi mai grav e că totul s-a petrecut la o clasă de-a VII-a.

Dacă ne uităm ce s-a petrecut în Teleorman, vedem că şi acolo cadrul didactic a fost batjocorit de nişte elevi din ciclul gimnazial, mai precis de clasa a VIII-a.

Polţia a intrat pe fir

Cât priveşte cele întâmplate în şcoala din Miercurea Ciuc, se ştie că elevul agresor a mai avut episoade de violenţă în cursul anului trecut, dar atunci împotriva unor colegi.

Profesoara lovită a mers la spital, spunând că are nişte contuzii lombare. Conducerea şcolii din Miercirea Ciuc susţine că în cursul anului trecut părinţii copilului agresor au fost chemaţi la şcoală, pentru a li se arăta situaţia. De data asta, după agresarea profesoarei, la şcoală au venit poliţiştii. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu