Ultima noutate de la Metrorex. Noi tipuri de cartele la metrou

Ultima noutate de la Metrorex. Noi tipuri de cartele la metrou
06 octombrie 2017 Printează articolul

Ultima noutate de la Metrorex se referă la introducerea unor noi tipuri de cartele la metrou.  În cel mult două săptămâni, noile tipuri de cartele de metrou vor intra pe piaţă. Acestea vor fi de cel puţin o călătorie, dar şi de grup, la care se adaugă cea mai mare noutate, abonamentul anual. Pentru călători, costurile noilor cartele vor mai avantajoase, susţine directorul general al Metrorex, Marin Aldea. În orice caz, a subliniat oficialul, preţul călătoriei cu metroul nu va suferi nicio modificare.

Tarife

Noile tipuri de cartele au fost deja tipărite. Acestea au fost testate şi nu există niciun impediment tehnic, astfel încât introducerea lor pe piaţă va fi făcută în cel mai scurt timp, a mai spus oficialul.

Cartela pentru un grup de trei persoane va costa 5 lei. Cartela pentru un grup de patru persoane va costa 6,5 lei, iar cea pentru cinci persoane, 8 lei. Costul abonamentului annual va fi de 720 de lei. Directorul Metrrex susţine că acest preţ îi avantajează pe călători, pe parcursul unui an, în comparaţie cu cât se plăteşte acum pentru un abonament pe o lună.

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu