Înapoi în timp. Tur virtual în Bucureştii anului 1941

Înapoi în timp. Tur virtual în Bucureştii anului 1941
06 noiembrie 2017 Printează articolul

Bucureştenilor li se propune o experienţă cu totul inedită, o întoarcere în timp, mai exact un tur vitual în Bucureştii anului 1941. O escapadă virtuală în anul 1941, să vedem cum arăta pe atunci Capitala şi ce evenimente aveau loc atunci.

“O experiență imersivă unică, în care vei vizita trei spații și evenimente din trecutul orașului într-o experiență steroscopică între 3 și 12 noiembrie la centrul CINETic”.

Scurtă descriere

Sunt trei evenimente care descriu atmosfera deloc plăcută care a caracterizat acele timpuri. “Veți putea experimenta Marea Curățenie, veți putea vedea cum se pregătesc Perișoarele Legionare într-­o experiență interactivă sau veți putea să vă plimbați prin Pădurea Jilava, generată cu ajutorul calculatorului”. Cele trei componente ale turului virtual vor putea fi vizionate de-a lungul a 25 de minute.

Unde se fac înscrierile

Acest program se desfăşoară între  3 și 12 noiembrie la centrul CINETic, situat în strada Tudor Arghezi 3B, între orele 15-20. Programările se pot face la adresa de mail bucuresti41vr@gmail.com sau la telefoanele 021.371.12.00 / 0740.894.946.

Este un proiect cultural finanțat în cadrul Programului “București Oraș participativ” de către Primăria Generală a Capitalei prin Centrul de Proiecte Culturale ARCUB, în parteneriat cu CINETic.

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu