Târgul de nunţi, o nouă ediţie la Palatul Parlamentului

Târgul de nunţi, o nouă ediţie la Palatul Parlamentului
08 noiembrie 2017 Printează articolul

Nunta se pregăteşte din timp, aşa că musai să treceţi pe la Târgul de nunţi, care se va desfăşura la Palatul Parlamentului din Bucureşti. Cum spuneam, o nuntă implică restaurant, rochie de mireasă, costum de ginere, formaţia de muzică, dar şi meniul. Apoi verighetele, aranjamentele florale, fotograful. Câte şi mai câte nu trebuie.

În ziua de azi există firme care vă pun la dispoziţie toate aceste servicii, pentru ca petrecerea de nuntă să fie o reuşită. Ei bine, aveţi ocazia să găsiţi furnizorii de asemenea servicii cu ocazia „Mariage fest”, un târg al nunţilor care va avea loc între 10 şi 12 noiembrie la Palatul Parlamentului, manifestare aflată la cea de-a XXIV-a ediţie.

Aşadar, pentru acest eveniment vizitatorii vor putea să ajungă în imensa clădire a Parlamentului pe la Intrarea C1, dinspre intersecţia bulevardelor Libertăţii şi Naţiunile Unite.

Oferte de nerefuzat

Şi dacă tot suntem în luna marcată de Black Friday, viitoarele mirese sunt anunţate că pe 10 noiembrie, deci în prima zi a târgului, vor fi oferte la rochiile de mireasă. Anii trecuţi au marcat asemenea oferte, unele rochii coborând chiar la preţul de numai 18 lei. Oricum, în acest vor fi peste 300 de modele de rochii.

Vor exista şi rochii gratuite. Sunt cele care au aparţinut unor vedete. Acestea vor ajunge la viitoarele mirese al căror buget de nuntă e foarte mic. Aşadar, să înceapă dansul!

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu