Antique Market. O săptămână în fascinanta lume a antichităţilor

Antique Market. O săptămână în fascinanta lume a antichităţilor
04 septembrie 2017 Printează articolul

Aproape o săptămână ne putem delecta în fascinanta lume a antichităţilor de la Romexpo, la Antique Market, târgul de antichităţi organizat între 13 şi 17 septembrie

Piaţa antichităţilor din ţara noastră îşi va dezvălui frumuseţea şi stilul cu ocazia unui eveniment de anvergură, Antique Market, programat între 13 şi 17 septembrie la Pavilionul Romexpo, în Bucureşti.

Va fi locul de întâlnire al colecţionarilor şi iubitorilor de artă. Antique Market este prilejul de a admira piese de mobilier, decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă. Lista exponatelor este cu mult mai lungă. Rămâne să o descoperiţi venind în acest loc.

Program

Specialiştii în domeniu arată că piaţa antichităţilor în România înregistrează o creştere constantă, iar investitiţa în obiecte de artă, cu parfum de epocă, este privită din ce în ce mai mult ca una dintre cele mai atractive oportunităţi.

Programul de vizitare va fi între orele 10:00 şi 18:00, în zilele deja anunţate. De amintit că duminică, 17 septembrie, timpul de vizitare se va înheia la ora 16:00, anunţă organizatorii.

 

 

 

  Categorie:
adaugă comentariu

0 comentarii

Nu există comentarii !

Adaugă comentariu